Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: jeste li im skinuli potkošulje?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Uspjeli skinuti potkošuljice, ali čarapice ne damo. 8)

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo sam je napokon skroz razgolitila: nema potkošulje, majica na špaline, kratke gače i otvorene sandalice (do jučer je klipsala u patikama ili cipelicama). i sad viče da joj je i u sandalama vruće i koristi svaki moment za skinit se bosa. a ja se ježim hodanja bosa. meni je uvik hladan pod.

spremni smo za ljeto :D

iako mi je prosto neobično doć po nju u vrtić i ne uvlačit joj potkošulju u gačice

p.s. drago mi je što nisam jedina koja još spava u pidžami i pokriva se jorganom

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A mi bezuspješni u pokušaju skidanja tih modnih aksesoara. I ne samo što hoda u punoj ratnoj spremi, nego je jučer, nakon povratka iz vrtića, odlučila na sebe staviti još - pazite sad ovo - kišnu kabanicu i kišobran! I kad sam ju probala uvjeriti da će joj vani biti vruće, dobila sam odgovor: "To mi treba da budem zaštićena!" I tako je izdržala s kabanicom skoro pola sata, a onda je vrućina učinila svoje. Jutros je izvukla rukavice iz ormara. Mislim da bi Fashion Guru ovdje imao štošta za reći...

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mishkica, nisi jedina
    Naime, iako je s jedne strane moja Linda oduševljena ljetnom razgolićenošću, s druge strane ne podnosi otvorena vrata ili prozore i koristi svaki trenutak da ih zatvori. Tako sinoć, primjerice, shuhavamo se na plusneznamkolikostupnjeva i pokušavamo udahnuti malo zraka otvorivši širom oba krila balkonskih vrata- a Lindi je to smak svijeta! Nakon par neuspješnih pokušaja da zatvori vrata, počela je glumiti da joj je zima, na što sam joj rekla nek si onda obuče vestu preko spavaćice i ona fakat otišla u hodnik i vrati se u jakni. Paradirala je tako neko vrijeme, sva se preznojila i onda je tek tvrdoglavost popustila, pa se ipak skinula.
    Ista stvar se ponovila i nakon sat vremena, kad smo legli u krevet pored širom otvorenog prozora- nakon što sam joj dala do znanja da nema šanse da ga pritvorim (inače spavamo tako da je na kip, što joj je OK), jer ćemo se skuhati, pokrila se preko glave, ali nakon par minuta se, naravno otkrila i ostala tako cijelu noć.

presmiješni su mi 8)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

drago mi je što nisam jedina koja još spava u pidžami i pokriva se jorganom
    Nisi, i MM tako još spava
    A nas tri- samo spavaćice/gornji dijelovi pidžame i naravno, otkrivene. Skuhane.
    A gospodin- do zubi.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Potkošulje smo skinuli, a napokon su dočekale i da prodefiliraju u haljinicama na bretelice bez majice ispod, kao i svoje preljubljene spavaćice.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    ........... ne podnosi otvorena vrata ili prozore i koristi svaki trenutak da ih zatvori.

OFF topic, ali ovo mi je baš smiješno - znači nismo jedini čijoj djeci ovo smeta. :D

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a moje dijete cijelu zimu spava otkriveno...samo par minuta nakon sto ju ja pokrijem ona izbaci noge van (spavala je u pidjamici tutici, onoj sto ima stopala)...i sad ugrijalo, ja joj obukla "normalnu" pidzamu, a ona donese i obuce termo carape i kaze da se prstici ne smrznu i jos kaze da carape nisu jako debele ..naravno da nema sanse da ih skine

ja o sebi necu puno, dovoljno je sto ja uvijek spavam u pidjami i pokrivena (razlika je samo zimsko / ljetna verzija pokrivaca)

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •