-
do kada ste prokuhavali vodu ...?
Do kada ste prokuhavali vodu za čaj i mlijeko,vodovodna voda je ispitivana i osim više kamenca nema zamjerki od Zavoda
Hvala
frida editirala spominjanje proizvođača koji krši Međunarodni pravilnik o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko
-
Ciao!Moja curica ima 8 mjeseci i ja joj još uvijek prokuhavam vodu za čaj i sve što treba i tako namjeravam sigurno do godinu dana.Ne znam koliko je tvoke dijete staro.
-
Ispravak:tvoje dijete.A i mislim da se voda i prokuhava najviše radi tog kamenca koji nije zdrav ni za nas,pogotovo za malu djecu.Sigurno će se još netko javiti sa svojim mišljenjem.
-
Mi ne radimo čajeve, ali mu vodu uglavnom dajem od početka (6 mj.) neprokuhanu. Čula sam da od prokuhavanja nema tolike koristi koliko su prije govorili, jer se kamenac nataloži na dnu, pa opet uđe u vodu kod pretakanja, koliko god se pazilo.
Ja bih radije koristila neki pročišćivač vode, a la Brita (u biti, imam jedan doma, ali nikako da ga stavim u funkciju
)
-
Koristili smo onu vodu u tetrapaku, a sa 1g smo presli na Janu.
-
Osoblje foruma
kad je počela s vodom, nakon navršenih 6 mjeseci, pila je janu. sad već neko vrijeme kombiniramo janu i vodu iz pipe, kako nam se potrefi.
-
ja mislim da prokuhavanje vodovodne vode nema baš nekog smisla, ne toliko zbog kamenca nego više zbog klora i ostalih kemikalija koje vrlo vjerojatno ne možeš ubiti prokuhavanjem :/
osobno sam do prve godine koristila isključivo kupovnu vodu i prokuhavala, ali čisto zbog nekakvog zagrijavanja..........od godine dana, kao i dan danas, pije kupovnu vodu i ne prokuhavam.........a još k tome instant čajeve nikako ne bih preporučila, radije obični čaj i to po mogućnosti bez šećera.
-
Ja djeci nisam nikad prokuhavala vodu. Doduse, nisu pile adaptirano ili cajeve, ali kad smo uveli vodu kao pice, pila se obicna voda koju i mi pijemo, bez nekih posebnih ceremonija.
-
H. bude uskoro imala 6. mj. i mislim joj davati kupovnu vodu (neprokuhanu) kakvu i mi pijemo. Čaj i sokove joj neću nuditi.
-
Artur, o vodi se vodila hrpa rasprava, prije otvaranja novog topica poželjno je koristiti pretražnik:
VODA?
Do kada bez vode?
Koliko vode dnevno?
voda?
dohrana, dojenje i voda?
voda
Početak i voda
voda
voda
Voda
Molim te da nastaviš na nekom od ponuđenih topica, ovaj zaključavam. Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma