Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Vunena deka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Vunena deka

Pomagajte kreativnim idejama.
    Imam novu deku od vune, nije mekana nego bodljikava, nema lijep dezen. Bojim se da mi navuče moljce u ormar. Velika je(za veliki krevet). Ne znam kako bi je mogla upotrijebiti-kao deku-to mi se ne sviđa, za igranje prebockava je i preklizava....Da je obložim, izrežem...nije mi to prava ideja..ili možda nije dorađena :/

Pucajte :D

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Što se tiče moljaca, nabavi one vreće space bag i tako je možeš pospremiti u ormar. Može poslužiti kao deka za izlete ili umjesto poplona. Ja imam vunenu deku na koju navučem posteljinu i bolja mi je nego klasičan poplon od perja. To je sve od mojih ideja...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imam i ja takvu deku, laganu, vunenu, toplu ali do boli bodljikavu . Kad je držim na krevetu uvučem je u posteljinu za jorgan i tako izbjegnem dodir s njom. Svake sezone je uredno operem, dobro osušim i složim u ormar. Nikad nisam imala moljce u ormaru, držim se mišljenja da moljci ne dolaze na čistu robu i ne koristim nikakva sredstva protiv moljaca, samo Coccolino vrećice za miris!!! Do sada nisam imala problema :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •