Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Kada cu se vratiti u normalu ??

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Kada cu se vratiti u normalu ??

Mislim na "dole". Evo za 5 dana ce 5 mj. od kako sam rodila al "dole" sam jos siroka. To me pravo brine. Nemam vise isti osjecaj kad vodim ljubav kao prije, ma nikako. MM mi kaze: MA VRACAS SE, POLAKO.. al osijetim ja koliko se vracam i da to nije nas to.
    Luka je imao 4670gr. kad se rodio i imala sam samo dva konca. Mislila sam da se nisam bas toliko rasirila al eto sam se prevarila.
    Radim vjezbe, isla sam vec 10x kod kinetarapeuta i dobila da jos idem 10x i bez velike promijene :/ .
    Znam da cu se jos malo vratiti al me zanima da lli ce uvijek ostati sire nego je bilo ?
    Kakva su vasa iskustva ?
    Brine me to malo.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam uža nego prije...

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Nakon koliko vremena ??

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kad budes rodila jos jedno, reci da zasiju malo vise
    p.s sala, znam da se neces ljutit :D

Ne znam da li zena poslije poroda vise ikada bude "KO PRIJE" :?
    U svakom smislu :/ Ja se stalno navikavam na svoje NOVO TIJELO :/
    A o psiho promjenama, necu ni pricat :/

lidac2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ja sam uža nego prije...
    i meni tako djeluje.... :/

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ti si Snorki legenda . Sa tobom stvarno ne moze nitko .
    Ma i ja sam tog misljenja da se tijelo i psiha nikada ne vracaju bas kao i prije al evo izgleda da ipak ima nade za tijelo.
    Nadam se da ce i meni biti kao Lidac i Lutonjici .
    Stvarno smo mi zene cudo od prirode.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mostarko, ljekari kazu da poslije "normalnog" poroda treba devet mjeseci da se sve dovede u tzv. normalu.
    Devet mjeseci si nosila dijete (ja i ti malo vise ), devet mjeseci ti treba do se sve vrati na svoje mjesto.
    Ja sam izuzetak jer sam sest mjeseci nakon poroda ponovo trudnica.
    I definitivno znam da se sve nije vratilo na staro, jer mi je stomak duplo veci nego u prvoj trudnoci, iako sam imala vecu kilazu nego sad.
    Izgledam kao da cu se sad porodit, a imam jos tri mjeseca.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mostarka, meni se ne čini da sam poslije poroda bila šira pa sam nakon nekog vremena postala uža, nego da sam odmah nakon poroda bila uža...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem Lutonjicu.
    Izgleda da smo neke od nas dobile extra šav

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i ja se slazem s lutonjicom. barem djelomicno. nakon poroda sam imala osjecaj da su mi sa savovima vratili i himen. s vremenom (ne pitaj koliko vremena) su se stvari vratile u normalu. sex je bolji nego prije. ima li to veze s porodjajem, godinama, samopouzdanjem...., ali mnoge moje prijateljice tvrde upravo to.

i ti ces opet doc na svoje, Mostarko, samo strpljenja...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa cure vi koje niste zadovoljne, sta se mirite sa situacijom? VJEZBAJTE!! Stisni-pusti-stisni-pusti-stisni-pusti.. A meni se cini da se i cescom upotrebom postizu pozitivni rezultati! Ne dajte se tako lako! Ustvari, mozda upravo suprotno

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni je čak doktorica koja me šivala rekla da će sve izgledati kao prije a ja sam simislila baš me briga, samo ti šij :? Ali izgleda da nije štedila nakoncu

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Zvončica prvotno napisa
    Meni je čak doktorica koja me šivala rekla da će sve izgledati kao prije a ja sam simislila baš me briga, samo ti šij :? Ali izgleda da nije štedila nakoncu
    Blago tebi.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam si definitivno uza, bas me na pocetku dobro zatezalo, ali sad je ugodno i cak bolje nego prije trudnoce i poroda :D Osim toga, mi zene svoj seksualni vrhunac dozivljavamo oko 30-te (ja sam upravo navrsila 28.g.) pa mozda ima veze i s tim, a da nam je samopouzdanje vece, to je sasvim sigurno Sve je dobro dok sex-a ima i dok ga se zeli i postoji potreba, moji apetiti jako rastu...

Lea, 16.11.2004.

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    i ja se slazem s lutonjicom. barem djelomicno. nakon poroda sam imala osjecaj da su mi sa savovima vratili i himen...
    Ja sam imala osjećaj da su me zašili kompletno da im ne bi opet došla rodit

A u normalu se i nisam kompletno vratila, jer smo malo više apstinirali, što zbog spavanja s malim u krevetu, što zbog mojih bolova, što zbog totalne neispavanosti i umora...

Vidjet ćemo kako će izgledat nakon ovog...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni se cini da sam uza nakon poroda, tj. takav je osjecaj! Mo, ne preostaje ti drugo nego da vjezbas, ima sve da bude kak i prije

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mostarko slazem se s tobom. mos mislit meni je trece, 3920 i bez pucanja. fakat se moralo rastec da on ispadne . i sad imam osjecaj da sam sirooooka, sto je previse i za slavonku mozda bi bilo bolje reci nemam osjecaj... :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I meni se čini da su me malo previše suzili....ili je to MM dogovorio ....morati ću ovaj put prvo na neku probu, dogovor, kao kod šilice...hahahaha

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •