-
preporuke za klokanicu
dakle, kupila bi klokanicu..maramu i sling imam, znam kako se koriste, prednosti i mane..
treba nam klokanica u kojoj se moze beba nositi ispred i na ledjima, da nije od nekih sugavih materijala, da je po mogucnosti mogu kupiti u hrv..
preporuke?
-
Osoblje foruma
ja na preporuku jedne od forumasica kupila ERGO. za sad super zadovoljna. narucila od frendice koja zivi u USA, jer me dosao puno jefitinije. znam da se moze kupiti i u EU, ali z aHR ne znam.
-
imamo ERGO baby carrier, dobili od tete Nede iz Amerike, tj. tražili to za dar. izvrsna je klokanica- može se nositi dijete do vrtićke dobi, dakle i veće. sve pozicije su moguće. mi smo uzeli organsku da je mali bez beda može gristi pogotovo sada kako mu izbijaju zubi. nema ništa između tebe i djeteta, nošenje je koža na kožu, ne padaju mu nogice, već stoje kao u kornjače što je važno. postoji uložak ili tzv. infant insert koji je za novorođenčad jer se tamo beba postavi kao u koljevku (nogice vire sa strane a ne naprijed). u svakom slučaju, ergonomski najbolja klokanica, potvrdile majke sa stranih foruma. izgleda jednostavno kao ruksak, slično MT. ima i kapuljaču koja se prakticira kad se doji dijete, dakle i dojenje je moguće. mi smo sve opcije koristili, i moram priznati da se jedva odvajamo. pogotovo MM
.
postoji link u europi no dostava je skuplja za naše tržište. ERGObaby Europe.
-
meni je od strukturiranih nosiljki draži i ljepši beco.
Ergo mi se ne sviđa iz još nekih razloga, no to ne utječe na kvalitetu nosiljke.
i jedna i druga nosiljka su u svakom slučaju jako dobre i kvalitetne
-
ta ergo mi se cini ok, ali isto tako skupa(pogotovo joj se cijene digne zbog s(kršitelj koda)inga), a i beco se samo vani moze nabaviti..pa sta nista takvog nema kod nas??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma