Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Jaslice i tete u Brestju,Sesvete

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Jaslice i tete u Brestju,Sesvete

Područni vrtić Brestovečka 10

- 2 odgojne skupine sa 44 djece ( 2 jaslične skupine)

- Imena skupina: LEPTIRIĆI I JEŽIĆI

Dobili smo jaslice, i jako me zanima ima li tko kakva iskustva s tetama u ovim jasličkim grupama, i preporuku za koju odgajateljicu i skupinu.
    Inače mala mi je jako senzibilna, i odbijanje teta u vrtiću bi je jako pogodilo.

Prijateljica mi je odgajateljica i kaže da ima groznih teta.
    Ona kaže da joj je lakše raditi u jaslicama nego u vrtiću. Kaže da u jaslicama bebe traže samo da ih maziš, naravno premotavaš i hraniš, ali kako ona kaže to mi je i posao.
    Ima kolegicu koja kada je beba zagrli oko noge, šutne i govori daj se makni od mene. Ona ju ne podnosi. Kaže; ne moraš ti obožavati tu djeco i voljet, ali obavi svoj posao, pomazi ga, nahrani.....svako može imati loš dan, ali ta kolegica samo bulji u zid i zanemaruje djecu, gruba je s njima, zna i udariti...
    Jako se bojim toga...jer dijete je tada najosjetljivije, prvi put bez mame i treba mu utjeha a ne odbacivanje, što je najgore još su mali i ne znaju reći što se događa u jaslicama.....kad idu u vrtić već znaju pričat, pa tete bome moraju paziti kako se ponašaju...
    Ova priča se ne odnosi na ovaj vrtić već na jedan privatni.

Unaprijed hvala na preporukama i iskustvima

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zar baš nitko ne ma iskustva s ovim vrtićom, ili ne pozna nekoga tko ima
    Dajte molim vas, preselila sam se iz Dubrave u Sesvete i ovdje nikoga ne poznam, nemam koga pitati!

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja N. je isla cijelu proslu sk. godinu u Brestje u vrtic, centralni objekt (cijela grupa je bila tamo dok se nije sagradio novi vrtic, na mjestu starog gdje su isli do tada)
    mi smo bili zadovoljni samim objektom, tete su bile "stare" (i one su super )
    tako da ti na zalost ne mogu pomoci sto se tice Brestovecke, i jaslica :/

probaj biti pozitivna u razmisljanju, teta ima razlicitih, i dobrih i losih, ali vjerujem da je onih dobrih i odlicnih puno puno vise od ovih drugih.
    pitaj da li mozes doci jedan dan u jaslice i vidjeti kako se druze (neko kratko vrijeme), malo popricati s tetama da steknes feeling...

a sto se tice ovoga:

Ima kolegicu koja kada je beba zagrli oko noge, šutne i govori daj se makni od mene. Ona ju ne podnosi. Kaže; ne moraš ti obožavati tu djeco i voljet, ali obavi svoj posao, pomazi ga, nahrani.....svako može imati loš dan, ali ta kolegica samo bulji u zid i zanemaruje djecu, gruba je s njima, zna i udariti...
    prijateljica bi najvise pomogla toj djecici, i svim ostalima koji ce jednom doci u grupu ove tete, da sve to sto zna i tebi prica, kaze onima koji mogu nesto konkretno uciniti (npr. ravnateljici vrtica)

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hvala na odgovoru, saznali smo da ide u skupinu MEDVJEDIĆI pa valjda na ovome forumu ima netko iz Sesveta kojemu je dijete išlo tu u jaslice ili pozna nekoga tko je išao, ili će ići?!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

prenesi prijateljici da je ona dužna prijaviti takvo zanemarivanje i zlostavljanje

a što se tiče adaptacije, držim fige da sve bude ok... samo treba krenuti sa pozitivnim pristupom i ako se naiđe na neki problem, odmah ga rješavati otvorenom komunikacijom s tetama

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

oprosti, nisam vidjela ovu temu, a moj je bebac ovu citavu godinu isao u brestovečku u jaslice. ovako tete, njegove su fenomenalne, ne znam kako ih ishvaliti, ja sam jako zadovoljna. maze, paze, grle, ljube, ma sve 5. druga grupa :/ . ne bi voljela da je u njoj. prostor je meni bio lijep, obje grupe su se druzile zajedno. jedino im je po ljeti pakao jer nemaju klimu i zbilja je vruće. od devetog mjeseca u tom prostoru ostaju ježići i dolaze žabice ako se ne varam, grupa od mojeg sina ide u objekt kod crkve.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znaći za medjediće ne znaš???? Pogledati ću na ugovoru imena teta pa ti pošaljem p.p.

A ako ima tko kome će djete u Brestje u jaslice ili imam iskustva, samo neka se javi...hvala

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Re: Jaslice i tete u Brestju,Sesvete

ovo je stvarno grozno (AKO JE ISTINA). teško mi je povjerovat u to. udarit dijete ... ma daj zar toga još ima po vrtičima ?
    znam da ima svakakvih ljudi pa tako i svakakvih odgajatelja ali ... zar nije dužnost te tvoje prijateljice prijavit ovu kolegicu ?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

naravno da bi, ali to je privatni vrtić, ona je na probnom roku, a ova je valjda za stalno...iskreno nemam pojma, ne viđamo se često...kada ju idući put vidim baš ću joj reć i pitati je li se što promjenilo

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zadnje sto sam gledala je da su i medvjedici u brestoveckoj. tete ti ne poznam po imenu tako da ti i ne bi mogla bas pomoci. eventualno bi mogla znati ako je neka iz ovog ljetnog dezurstva jer ih se puno promijenilo. janu ostaju iste i druge godine. :D

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bok! Ja znam 4 potencijalne tete za Brestovečku. 2 su dobre, a druge 2 ne bi poželjela ni sebi , a kamoli svome djetetu. Ako ti imena pišu na ugovoru javi pa ću ti odgovoriti jeste li imali više ili manje sreće.. Sretno!

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jedna se čini mi se zove, težak je rukopis za čitanje M.Srakec, a drugoj ime počinje na I ili J a prezime čini mi se počinje i završava na KA, pa ako ih možda poznaš javi, bar na p.p. hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •