-
cipelice na doznaku
dobili smo po prvi puta doznaku za cipelice, i planiram ih raditi u valeku. no, doznaka je na 1600,00kn a čujem da se dobiju samo jedne cipelice, koje sam inače plaćala 350kn. jel to istina i ako je, kako je to moguće? za taj iznos morali bi dobiti i cipele i sandale i papučice!
-
Pitajte mogu li vam napraviti i papučice na istu doznaku. Nama su tako radili.
Ne znam kakve cipelice trebate, ako su ortopedske sa specijalnim kalupom, njihova redovna cijena nije 350, nego 800 kn :/
-
prvo moram primjetiti da su nam sinovi imenjaci i rođeni sa danom razlike. moj se Andrej rodio 30.8.2004. A što se cipelica tiče, ne treba nam ništa posebno,jer još ne hoda, pa mu trebaju samo za formiranje stopala pri postavljanju na noge. Morat ću se kod njih raspitati, možda ipak mogu dobiti bar dvoje cipelica
-
Probaj razgovarati s njihovom šeficom, mi s njom imamo dobro iskustvo - izlaze nam u susret kad je to moguće.
imenjaku i vršnjaku
-
hvala i
-
-
Ovo s računom ne bih znala.
Ovo da vas puste čekati, nikako nije u redu. Ali možda je nehotičan propust.
Mi smo često tako znali čekati i čekati, a zapravo smo morali dočekati majstora da uzme mjeru (dok su drugi roditelji samo kupovali s police). Samo, istina, čekanje nam nikad nije bilo tako traumatično kao vama :/
-
ej bok. mi cipelice od 800 kn trebamo vec par godina i isto dobivamo doznaku od 1600 kn. ja mislim da oni svi zaradjuju na nama,jer nisam blesava da vidim da matematika ne stima. s tim da bi Laura cipele od Valeka razvalila za mj.dana. A onda kupuj druge. Moram pohvaliti Ortoprom kod Krasa oni su mi jedini dali dvoje cipele na jednu doznaku,bili su posteni. I to prvoklasne cipele od scheina i od nimca(Nizozemska firma). Znaci to su cvrste cipele u tri sirine,a ulozak se radi po mjeri. Ja sam bila zadovoljna,ima tenisica,papuca i sandala. I bile su joj najstabilnije za hod, imam osjecaj da se je u njima drzala uspravnije. Sad kupujemo obicne tenisice po savjetu fizijatrice,tak da kombinirami i jedno i drugo.
-
hvala na ovoj informaciji, jer Valek mi se zbilja zamjerio. na kraju je ispalo da me nije slušala ni kakve uloške su nam preporučili fizijatar i terapeut, već su nešto po svom.
žao mi je što mi nisu blizu, da sam im mogla odmah vratiti cipelice koje sad i ne nosimo
-
Scorpio, može kontakt od Ortoproma. Njih mi je prije preporučio privatni ortoped ali tada ih nisam pronašla pa sam uzela cipelice kod valeka, sad kad imamo pravo samo na jedne u 7 mjeseci stvarno bi pokušala nešto drugo.
-
Evo vam broj od ortoproma tel.2920995. Nadam se da su jos uvjek ok kao sto su bili,jer smo zadnji put bili prije 10 mj. Ali definitivno su im cipele najcvrsce i najbolje,nema sanse da im se noga krivi u tome. Lauri su bile super,jer u njima nije izvrtala zglob. Sad vi cete tamo vidjet sta je vama bolje. mi smo uglavnom uzimali vise cipelice,sad su joj dobre i niske. sad sam se sjetila da kad su nam dali dvoje cipele nadoplatili smo 160 kn,ja sam im dala 200 ,jer sam bila zahvalna sto su posteni,ono nisam mogla vjerovat da ima jos dobrih ljudi.
-
Hvala, probat ću ovaj put s njima
-
-
Ako su vam preporučeni ulošci, onda ćete i dobiti samo uloške, ne i cipele.
Što se tiče cicibanki, dovoljno vam je oguliti onaj njihov "anatomski jastučić" i dobit ćete ravnu tabanicu na koju stavite svoj uložak
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma