-
Ohrabrenje za smrzliće
Drage cure,
Dosta vremena je prošlo od kada sam se zadnji put javljala al mislim da je sad vrijeme. Naime, možda se i neke cure sjećaju....nakon 7 ISCI (MB), stigla je naša Dijana (2006). Pošto smo željeli da ima seku ili bracu krenuli smo ove god. u 4.mj po naše smrzliće. Imali smo 3 blastice. Malo smo se dvoumili dali vratiti samo jednog (bili su odvojeno smrznuti) al nakon doktorove usputne inf. kako je sa smrzlićima oko 50% manje uspješnosti s obzirom na standardni postupak, odlučili smo se za dva. Tako su dva i vraćena a 3. nije ni preživio odmrzavanje.
........to su bili mali hrabrići
koji se danas griju u mojoj buši i stari su 11 tj.
Nadam se da i dalje bude sve ok.
Svim curama i njihovim partnerima želim puno ljubavi i strpljenja i da dočekaju svoje anđele.
Pozdrav od lili
-
lili :D :D i puno~~~~~~~~~~~~~~za male mrvice
sretno
-
Osoblje foruma
-
-
Wow, čestitam :D ! Tako ni ja nisam vjerovala u smrzliće, nikakve, pa ni mariborske, nakon toliko embriotransfera i 20-tak izgeneriranih embrija tijekom 7 godina potsupaka, od kojih nikad nije bilo ništa - i gle, moja Ana, kad nikog više nisam na taj način očekivala, je jedan od tih zadnjih smrzlića i jedino se ona zakačila, sunce mamino (i još jedan od te zadnje ture smrzlića, ali je bio blighted ovum).
-
Čestitam od srca :D I ja sam mama smrzlića
-
-
-
-
lili - čestitam ti od
:D :D !
-
D :D cestitam lili, jako ohrabrujuca vijest, i mene ceka jedan smrlic na IVF klinici, nadam se da cu imati srece kao ti pa da se moje malo smrznuto pile ipak odluci i ugnjezdi u maminoj busi, jer tu mu je najbolje
-
Jako lijepo!
-
-
-
Čestitam, i mene čekaju moji smrzlići
-
Dakle, nakon 7 ICSI-ja plus FET imat cete troje djece! Nevjerovatno, prekrasno! Pa nitko vam nikada nece vjerovati da ste imali problema! Salim se, to naravno nije ni vazno, vazno je da sve prodje u redu.
(I ja nosim mariborske blizance: bas im je ove godine krenulo s dvojkama!)
:D
-
-
-
-
-
-
-
lili :D :D cestitam
-
Čestitam, lili!!!
-
-
-
Čestitam!
-
-
-
-
lili uljepšala si mi dan :D :D
-
-
da nam žive žive smrzlići, vau :D :D
-
Smrzlići su zakon!
-
Iskrene čestitke!!!(Moj VV smrzlić je danas 40+1 tj.trudnoće,i još mu se ne da vani.)
-
i ja sam mama malog smrzlica koji je cekao 2 godine da mu se pruzi prilika za zivot. Nakon 1. ivf i zamrzavanja 3 embrija rodila se jedna prekrasna cura, a nakon 2 godine dosao je i mali smrzlic.
-
uh, zaboravila sam cestitati lili, sretno i kao sto netko napisa:smrzlici su zakon!
-
I ja sam mama jednog smrzlića blastice - držim fige da sve prođe super do kraja i čestitam od srca :D :D
-
-
-
lili čestitam na svo troje :D
-
Draga lili, od
čestitke tebi i obitelji!!! :D
-
-
-
oprostite, ako netko zna da li i u poliklinici vili smrzavaju embrice??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma