-
Nama je to isto omiljena zimnica. Moja djeca i moj brat su obožavatelji toga, a i mm se ne buni. To mi je zgodno za zimu, ako nemam vremena kuhati - dečki uzmu kranjske kobase i to i gotov ručak u roku 5 minuta.
Od ostale zimnice do sad sam zavrtila:
- rundu kiselih krastavaca (21 bočica) i mislim da to više ne budem
- filete paradajz paprika (4 bočice) jer sam dobila domaće paprike, a to bih mogla još malo dopuniti + napraviti par staklenki miješane kisele salate... Nemam pojma. Vidjet ćemo još.
Još kanim ispeći paprike i zalediti. Za ajvar ću si još razmisliti, nekako mi je to puno posla. Svakako ću ukiseliti zelene paradajze, a ako bude crvenih iz pouzdanih izvora, možda ukuham i to. Isto vrijedi i za ciklu.
Od slatke zimnice ne radim velike količine, ali volim imati više vrsta. Do sada je gotovo:
- džem od jagoda
- džem od ribizla
- džem od marelica
Još svakako dolaze kupine i šljive s mog grunta.
Nisam tu još napisala sok od bazge i liker od zelenih oraha. Višnjevac nisam radila ove godine (ima od prošle, nismo sve popili, a i višanja baš nije bilo).
Posljednje uređivanje od Peterlin : 25.07.2016. at 09:09
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma