Pokazuje rezultate 1 do 50 od 771

Tema: Zimnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,979

    Početno

    a ne znam, ja kuham dok nisam zadovoljna gustoćom. Dodaš sol, malo šećera ...

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    a ne znam, ja kuham dok nisam zadovoljna gustoćom. Dodaš sol, malo šećera ...
    Isto ovako. Bez pasirke nula bodova, jer se kroz cjedilo ni blizu ne može protisnuti kao kroz pasirku.

    Ja obično skuham 3 do 4 kg rajčica. Najbolje mi je volovsko srce. Prethodno ih uvalim u kipuću vodu, pa u hladnu, ogulim i očistim. Skuham kratko da bude mekano, propasiram i onda vratim na vatru da se još zgusne. Kad mi se čini ok, dodam sol, 1 žlicu (jušnu srednju, ravnu) i malu žličicu šećera. Punim obično u srednje staklenke za pekmez ili u boce 0,5 litre koje su sprethodno zajedno s poklopcima sterilizirane pranjem u suđerici. Kad boce zatvorim, hlade se polako pod dekom, da se poklopci uvuku.

    Evo malo tuđe pameti. Ovako i ja radim: http://www.biovrt.com/article/Sos-od-rajcica.html

  3. #3
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,244

    Početno

    Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    a ne znam, ja kuham dok nisam zadovoljna gustoćom. Dodaš sol, malo šećera ...
    imas viska paradajza ovu godinu?

  4. #4
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,979

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    imas viska paradajza ovu godinu?
    Nažalost ne, katastrofalna godina za sve pa tako i paradajz.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •