Pokazuje rezultate 1 do 50 od 771

Tema: Zimnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016
    Lokacija
    Sjever
    Postovi
    2,035

    Početno

    Kuhala sam pekmeze skroz bez secera. Bez problema drze godinu dana u podrumu. Sterilna staklenka i vruci pekmez sipati u nju i sigurno se nece pokvariti. U ajvar ne ide ni secer ni konzervans pa se ne kvari...

  2. #2
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,510

    Početno

    Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Kuhala sam pekmeze skroz bez secera. Bez problema drze godinu dana u podrumu. Sterilna staklenka i vruci pekmez sipati u nju i sigurno se nece pokvariti. U ajvar ne ide ni secer ni konzervans pa se ne kvari...
    ide ocat, on konzervira

  3. #3
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Midsomer
    Postovi
    2,848

    Početno

    Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Kuhala sam pekmeze skroz bez secera. Bez problema drze godinu dana u podrumu. Sterilna staklenka i vruci pekmez sipati u nju i sigurno se nece pokvariti. U ajvar ne ide ni secer ni konzervans pa se ne kvari...
    Ide sol, a vrh uvijek zalijem uljem.

  4. #4
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,471

    Početno

    Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
    Kuhala sam pekmeze skroz bez secera. Bez problema drze godinu dana u podrumu. Sterilna staklenka i vruci pekmez sipati u nju i sigurno se nece pokvariti. U ajvar ne ide ni secer ni konzervans pa se ne kvari...

    NI ja ne stavljam šečer. Samo prirodan okus, to nam je zaista svima najfinije!! Čak i ribizle bez šećera. Ali stavljam u male teglice i dok se otvori, moramo brzo pojesti.

  5. #5
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,510

    Početno

    Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    Ali stavljam u male teglice i dok se otvori, moramo brzo pojesti.
    Ja isto, uvijek manje teglice
    Zatvorena staklenka mi se nije nikad pokvarila niti se pojavila plijesan, ali otvorena tj načeta koja stoji u frižideru dulje vremena - je.

  6. #6
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    4,354

    Početno

    Kuham marelice danas imam nespricani domaci limun. Da iscjedim samo njegov sok ili? I kada da ga dodam pred kraj ili odmah na početku ima li razlike?

  7. #7
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Kuham marelice danas imam nespricani domaci limun. Da iscjedim samo njegov sok ili? I kada da ga dodam pred kraj ili odmah na početku ima li razlike?
    Svakako s korom, ovako kako Nano kaže.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •