-
Ima Boga
Drage supatnice,
iako sam na VV bila na nekoliko punkcija što prirodno što pod klomifenom, na 1 IVF, rezultat je bio porazan jer moji jajnici slabo ili nikako ne proizvode jajne stanice. I tako sam u dogovor su dr.A. uzela malo pauzu.
Međutim slijedeći mjesec M nikako da dođe, u nevjerici 33. dan radim test koji je naravno bio pozitivan, ne vjerujem i odmah radim drugi koji isto tvrdi. Odlazim ginekologu, vadim betu i ona kaže 980, za 3 dana 2780.
Veli moj ginić da ima Boga.
Naravno da ima, a da bi stvar bila ljepša prije te ovulacije sam završila tečja "Theta iscjeljivanje"- svakome preporučam jer djelotvoran je 100 posto, tj. tehnika, samo moraš imati otvoreno srce.
Drage moje iako se nisam često javljala ali sam uredno čitala što se zbiva na forumu, želim svim ženama puno sreće, mislim na sve Vas, čitat ću Vas i dalje i šaljem svima puno predivnih pusa podrške.
-
-
-
-
-
-
-
čestitam od
:D
-
-
-
Cestitam od srca i nek ti bude zdrava i prekrasna trudnoca :D :D :D
-
-
-
-
čestitam
-
-
bebomanka
:D CESTITAM!!!!
I nadalje ti zelim mirnu i uspjesnu trudnocu a molila bih te ako bi nam mogla napisati nesto vise o tom svojem tecaju..
Do tada, idem malo progooglati..
-
-
Čestitam od
-
čestitam ,predivno :D :D :D ,
-
Čestitam!!! :D
Inače i ja sam fascinirana Theta valovima i sve nešto čitam u tom smijeru, ali nisam bila na tečaju.
Baš mi je drago da si uspjela!
-
Čestitam :D :D :D Šta je to theta isjeljivanje. To u BiH nema jer da ima ja bih sigurno čula ili pročitala o tome
-
-
iskrene čestitke :D :D :D uz hopsanje i pitanje što je to cheta iscjeljivanje i gdje možemo na tečaj
-
-
-
-
-
-
-
-
ČESTITAM
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za urednu trudnoću.
-
-
Predivno, čestitam :D :D :D
-
jaspis bravo, čestitam :D
-
-
-
-
-
-
Naravno da ima Boga, samo trebamo vjerovati , s vjerom se boriti i biti strpljive!
Čestitam od srca!
-
-
-
Cestitam ti od
i zelim ti jednu lijepu i dosadnu trudnocu. Uzivaj !!!
-
-
draga moja čestitam
-
kako je to lijepo čuti čestitam :D
-
i može mali info za listu, u koji mjesec da te pišem pod trudnice
-
baš lijepo! od sveg
ti želim urednu i lijepu trudnoću!
-