Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Stalno razmišljam

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Stalno razmišljam

Znam da se već pisalo na temu očekivanja velike bebe,i načina poroda.Naime ja sam od uzv ostala u šoku,s punih 37 tjedana beba je velika 4700g,cjelu trudnoću je veća beba.Razgovarala sam s dr.koji mi je radio uzv,i pitam za odstupanja od mjere težine bebe,kaže 250 g +,-!Nakon toga pitala sam koliko bi beba mogla biti ako rodim oko termina,za tri tjedna,odgovor 5 kg.Moram naglasiti da je trudnoća uredna,bebica super,no razmišljam o porodu,i o tome da razgovaram s dr.koja mi vodi trudnoću o načinu poroda.Muči me koje bi se komplikacije mogle desiti s velikom bebom pri vaginalnom porodu,a opet s druge strane,čitam da ima mama koje su prirodno bez problema rodile velike bebe!Prvi porod mi je bio vaginalan,25 h,beba 4320g.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Lupko, pooolako, draga! Smiri se i polako.

Drugi ti je porod. Dakle, nisi prvorotka i to ti je jako sretna okolnost.
    Porod, čak i tako velike bebe (nemoj previše niti vjerovati procjenama liječnika), je onakav kakav ti 'osjećaš', 'razmišljaš', 'želiš'.
    Prizovi sretne misli, reci si da ti to možeš, uvjeri se u to. Nemoj prizivati komplikacije, tijelo će ti se naviknuti na te misli i očekivati probleme.
    Nemoj. Zbog sebe i bebice.
    Bit će sve super, samo budi pozitivna!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Uh, svaka ti čast. Ja se znojim oko 4 kg.
    Što god odlučila - sretno

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moja mama je mene rodila s 5,5 kg
    Bila sam joj drugo dijete. Nije pukla ni niš.

Moje drugo dijete je imalo 4300, ali su me malo recnuli. Inače porod bez problema, bez dripa i ikakvih lijekova.

Drž se

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moja Tea je imala 4300 na porodu. Rodila sam na stolčiću u VŽ, bez lijekova i bez rezanja, minimalno površinsko pucanje (mislim da sam prenaglo gurnula u zadnjem trudu). Brzo zaraslo, sve pet.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj chris blue prvotno napisa
    Moja Tea je imala 4300 na porodu. Rodila sam na stolčiću u VŽ, bez lijekova i bez rezanja, minimalno površinsko pucanje (mislim da sam prenaglo gurnula u zadnjem trudu). Brzo zaraslo, sve pet.
    I moja od 4300 je Tea

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moja prva cura, 4380/52, a druga 4600/54.( 3 tjedna prije poroda bila na UZV i doktor je bio procijenio na 3600)

Drugu sam rodila, od kad sam ušla u samu rađaonu za 5 minuta.
    Sjećam se da me nisu stigli spojiti na CTG.
    Rezali mi jesu, ali minimalno, kad sam pitala zašto, primalja mi je rekla da se bojala, jer je beba velika.

Bitno je da trudovi "odrađuju" svoj posao, znači da se dobro otvaraš. To me je spasilo dripa.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja ću ti samo reć da je moje drugo dijete bilo procijenjeno na veeeliku bebu kod jednog dr-a, sutradan mi je drugi dr. rekao da je premali, a 25 dana kasnije rodio se B sa 2900 gr.
    pa ti sad budi pametan...

opustiti se i uživati u zadnjim danima T...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •