-
http://www.monitor.hr/jump2.php?url=...499.php&label=[News%20link]&news_id=95462
Nije baš o tom kinezu, ali isto ima veze sa ovim topicom, valjda... 
...pa ko vjeruje, nek proba
Ja sam po prirodi skeptik i mislim da sve to (homeopatija, bioenergija, razna čuda itd...) ima najviše veze sa vlastitom autosugestijom i da svatko može i bez da daje nekom silnu lovu sam sebi pomoći pozitivnim razmišljanjem, ne padati u depresivna stanja, izbjegavajući crne misli, gubljenje nade i, naravno, velikom podrškom ljudi koje voli...
Znam da to nije lako realizirati, jer sam i sama u situaciji u kakvoj ste i vi, ali još bi se lošije osječala kad bi shvatila da mi netko uvaljuje bombone, obične trave i čajeve, koje kad prosurfam netom i sama mogu kupiti za puno maje novce, i da zarađuje na mojoj nesreći, samo kako bi me uvjerio da je on zaslužan za nešta šta je moje tijelo ustvari samo postiglo uz pomoć vlastite sugestije.
Jer ljudski um je čudesna stvar i svi mi nismo niti približno svjesni koliko nam vlastita psiha može pomoći, a i naškoditi...
Bolje je preispitati vlastito stanje uma i popraviti šta ne valja, pa uz pomoć današnje medicine doći do svog cilja, a višak novaca uplatiti u dobrotvorne svrhe za sirotinju, nego da ih dajem nekom tko ih je ionako već dovoljno zaradio na, usudim se reči, nemoralan način... A i puno se bolje osječam kad to napravim.
Ali tko sam ja da bilo kome pametujem, pa tko voli nek izvoli, to je samo moje mišljenje... ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma