Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kamo nakon pedijatra

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Kamo nakon pedijatra

Bok,

od nase pedijatrice zamoljeni smo da nasu 7-godisnjakinju i uskoro skolarku prebacimo
    drugom doktoru. E sad ja nemam pojma kome dijete nakon pedijatra ide, predpostavljam
    dr opce prakse.
    Da li netko moze preporuciti dobrog dr-a za ZG zapad (Staglisce-Macanoviceva)
    ili negdje u blizini (Tresnjevka)?

Thanx

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

pa zar školarci nisu za pedijetra?
    sigurna sam da sam kod naše pedijatrice vidjela veću djecu :?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa
    pa zar školarci nisu za pedijetra?
    sigurna sam da sam kod naše pedijatrice vidjela veću djecu :?
    Jesu ako pedijatar ima "mjesta". Naša nas je zamolila da ga premjestimo negdje jer joj dolaze bebe i mora osloboditi mjesto za njih.
    Mi smo dijetetu otvorili karton kod moje doc.opće prakse. Na vratima joj piše spec.školske medicine, ali ja idem i dalje kod nje.
    Malo je šok, jer ipak imaš neku sigurnost pošto pedijatrica pozna dijete od kad se rodilo, a sad odjednom odlaziš kod nekog s kim se dijete prvi put susreće. Sad je sve sjelo na mjesto, doc.je inaće ok kao osoba i da mi ne valja nebi ni ja kod nje imala karton, a sad se pokazala i kod mog sinka kao odlićna lijećnica.
    I mlađeg slijedeće godine selim kod nje.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno kamo nakon pedijatra

pedijatri mogu imati pacijente do 15 god ako nemaju dovoljan broj istih.
    ja sam upravo svog 10 godišnjeg sina selila kod svog lječnika jer se nismo mogli više šlepati. teško mi to pada jer ga je dr. znala i savršeno smo surađivali a kaj nas sada čeka????

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Znam da pedijatri mogu imati i skolsku djecu, ali kod nase je takva guzva da ne prima
    male bebe pa nije fer da ja svoju skolarku i dalje tamo drzim.

Ima kakva preporuka za Zagreb-zapad?
    Moj doktor je kod mog posla i malo mi je predaleko da bolesno dijete vozikam po gradu.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo po preporuci pedijatrice otišli u albaharijevu, dr. kumbrija suzana... ona je odlična - ali je kod nje stalno gužva i naručuje se.

moja doktorica je isto bogu iza nogu, tako da ja ostajem kod nje - a kikica se morala prebaciti, jer je pedijatrica otišla u mirovinu... inače ne bismo

zadnji argument nam je bio: pa vidite da rijetko dođemo, više nije toliko bolesna ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •