Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Muž me živcira!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Muž me živcira!

Moram se pojadati. Trudna sam 3 mjeseca. Na kilaži nisam dobila ništa, još, ali trbuh se već lijepo vidi i grudi su malo nabujale
    Danas mi je muž iskomentirao; "Kak si se raširila!"

Došlo mi je da ga opalim. Mene iritira njegovo pogledavanje mog trbuha, ali on to komentira kao da se divi kak nam dijete lijepo napreduje. A ja imam filing da me mjerka koliko sam se udebljala. Možda me pucaju hormoni jer, moram priznati, i ja imam neki strah od debljanja. Ne znam kak je do toga došlo jer nikad nisam bila opterećena kilažom, izgledom i oduvijek sam bila prosječne težine.
    Kak ste se vi nosile s takvim stvarima?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne znam, ja nisam imala takvih prolema, rekla bih da te pucaju hormoni.
    Ja se sjećam u prvoj trudnoći kada sam obukla jedne halče onako uz tijelo, taman mi se trbuščić počeo nazirati a ove hlače su ga baš isticale. IO kada sam ušla u sobu MM me pogledao sa smješkom i rekao.
    "OOOOO, kaj je to!?" I sa smješkom me pogledao. A ja sam cvala.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam obje trudnoće plakala kako sam ružna i debela , a u svakoj dobila samo 9 kg.
    Mislim da zbog hormona postajemo malo prosjetljive

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj iridana2666 prvotno napisa
    ja sam obje trudnoće plakala kako sam ružna i debela , a u svakoj dobila samo 9 kg.
    Mislim da zbog hormona postajemo malo prosjetljive
    ovako isto samo sam dobila malo vise kg. meni je moj znao reci kad bi ja tako kukala da ne mogu bit trudna i mrsava ( mislim da trbuh)

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mene mm zeza za guzu. guza mi se poprilicno udebljala iako sam ja ponosna na to jer sam uvijek imala neku plosnatu guzu koju je frendica zvala "plazma". mm je ponosan na moju veeeeliku trbusinu i nasu bucmastu bebu unutra ... ko i svaki muzic na svoju trudnicu. sigurna sam da ti dragi to nije rekao zlonamjerno...
    oni se svi prave nekim frajerima a zapravo se rastope dok nas vide tak debele, naotecene, sa ooooggroomnim sisama

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mici85 prvotno napisa
    sa ooooggroomnim sisama
    he he

ja mislim draga da te pucaju hormoni. to ti je normalno samo nemoj da ti ugrozi odnos sa tm. sretno sa trudnocom!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

meni sise uopće nisu narasle :/ bezveze.....a mm je ponosan na svog bucmastog sineka ...

sigurno nije bio zlonamjeran...a ako mu se i otelo, ja bih rekla nešto u stilu...dragi, tek počinje...

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa
    meni sise uopće nisu narasle :/ bezveze
    pa nisu ni meni bas bile oooooooogromne usporedjujuci s drugima, al za mene/moju gradju jesu ogromne

cekaj da pocnes dojit.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jer sam uvijek imala neku plosnatu guzu koju je frendica zvala "plazma".
    riknut cu

plazma po telki ili keksu ?

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam sad u 15.om tjednu i moj dragi bi najradije svako malo mazio trbuh. I inače u trbuhu nisam baš mršava, uvijek sam imala trbuščić, no recimo tijekom dana bih ga uglavnom uvukla. Međutim, iako se sad ne vidi još trbuh zbog bebe, barem ne puno, više ga ne mogu uvući...

Uglavno, on ga često gleda i stalno bi ga mazio, a meni je onda tak sladak - baš onako ponosno čuva taj trbuh u kojemu raste naša bebica...

Straško, pokušaj mu stvarno vjerovati - njima je trbuh u biti jedina "direktna" veza s bebačem i sigurno im je drago kad počne rasti i kad i oni mogu vidjeti da se tu nešto stvarno događa, posebno oni koji nisu išli od početka na uzv sa ženama.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    jer sam uvijek imala neku plosnatu guzu koju je frendica zvala "plazma".
    riknut cu

plazma po telki ili keksu ?
    po telki
    al ja se tjesim - sad su plosnati televizori in; mozda ce jednom i plosnate guze uci u modu... uf, onda cu bit glavna... :D

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni sise uopće nisu narasle :/ bezveze.....a mm je ponosan na svog bucmastog sineka ...

sigurno nije bio zlonamjeran...a ako mu se i otelo, ja bih rekla nešto u stilu...dragi, tek počinje...

blago tebi!
    ja svoje jedva nosim... grudnjak mi je velicine padobrana (ovo se fakat ne salim)... neki dan bio moj stari kod mene. ja u kupaonici objesila grudnjak nakon tusiranja tamo na kukicu za rucnik,a moj stari izlazi iz kupaonice i kaze : "uuu kakav to veliki grudnjak nosis! skoro sam si ruke u njega obrisal, mislio da je ručnik!"...

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni je moj rekel za vrijeme jedne serije gdje je bio priazan neki ružan tip "Ovaj je u faci ista ti u trudnoći".
    Prema ovome,nisam mu trebala nositi ovu bebu budući da je tak bezobrazan!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

"uuu kakav to veliki grudnjak nosis! skoro sam si ruke u njega obrisal, mislio da je ručnik!"...

ma ja sam sretna sa svojim sisama, al' sam očekivala da će se više povećat.... Valjda kad mlijeko nadođe. Imam baš lijepe sise, nadam se da se neće objesit nakon dojenja.... :/

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja sam u prvoj dobila preko 20 kila a sada 17,sva sam okrugla i kad mi i kaže kako sam okrugla to mi je baš slatko jer i sama znam da jesam.A i skinut ću kad rodim.Mm mi nije baš nikada rekao nešto da sam debela ili ružna u trudnoći,zahvalan je kaj nosim naše dijete a ne da bi me još kritizirao.Ako te smeta reci mu ,možda on nije mislio ništa loše!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Valjda kad mlijeko nadođe.
    Samo se nadaj. Meni su iste ko i prije trudnoće i sad nakon 7 mjeseci dojenja. Očekivala sam da će se povećati, ali ništa. Ali bar i dalje imaju super oblik i čvrstoću

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa
    Valjda kad mlijeko nadođe.
    Samo se nadaj. Meni su iste ko i prije trudnoće i sad nakon 7 mjeseci dojenja. Očekivala sam da će se povećati, ali ništa. Ali bar i dalje imaju super oblik i čvrstoću
    Onda smo valjda taj tip. Nemam niš protiv da ostanu ovakvog oblika i čvrstoće 8)

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mene ponekad živciraju svi koji mi se nađu pred očima, al to su samo hormoni

inače, mm stalno mazi i ljubi trbuh i svaki dan kaže kako smo lijepo narasli i sav je ponosan - a meni je to tako slatko

ni meni sise nisu baš narasle, a ja se tako veselila toj nuspojavi

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

"Razgovarala" sam s mužem taj dan. Svašta sam mu rekla A on jadničak mi se ispričao, rekao da voli pratiti kak nam beba napreduje i da nije mislio ništa loše. I da ne misli da su trudnice debele već trbušaste. Često mi miluje trbuh, ljubi ga... tak da zbilja nije mislio ništa loše. Al sam bila nabrijana taj dan i da mi je rekao bilo kaj ja bih ga napala. Čudni su ti hormoni!
    A i našla sam se frendicom, koja je bila u posjeti svojoj drugoj frendici, koja je trudna 3 tjedna više od mene, i komentirala:"Joj, pa ona nema ni pola tak veliki trbuh ko tri, a trudna je više od tebe!"
    Tak da sad samo pjevušim i boli me briga kaj drugi komentiraju. Ja sam sebi slatka, okrugla, trbušasta :D

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

što bi ja dala da su mi sise ostale kao i u trudnoći jer meni se desilo upravo suprotno - prije sam imala jedva neku dvojku, ali sad ne mogu napuniti ni jedinicu :? . Ne znam što im se desilo, presahle? Nema što ni visiti već onako stoje, prćasto i uspravno a bradavice veće od sisa Kaže MM još jedno dijete i mogu proć za muškog dok me se ne svuče
    Isto sam tako prije prve trudnoće imala 50 kg, a sad, nakon dvije trudnoće, nikako da se na to vratim, dovučem se jedva do 48 i onda nastupi neki stres i u tjedan dana opet na 46 i tako već 10 godina! I sad se važem, mislim ajde, možda imam koju kilu više, ali vaga pokaže 46 , i onda probam onu kod doktorice i opet 46, pa kod sveki isto...

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mene isto pucaju hormoni pa svasta kazem i sto mislim i sto ne mislim. A najbolje mi je kad me netko nazove na telefon pa pita:"Di si, debela?"
    Naravno, znam ja da to nije u losoj namjeri ali to su uvijek osobe, bilo muske ili zenske koje su trenutno veceg obujma od mene a ja sam 37. tjedan. Pa si ja mislim:"Nemoj da ti kazem da se pogledas u ogledalo!!!"
    E to me stvarno zivcira. Ali ajde, izdrzat cu jos tih par tjedana a onda cemo vidjeti tko ce biti deblji; JA ili ONI !!!! :D

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

joj, i mene moj. u zadnja dva dana to nije za izdražati. smišljam načine za fizičko mučenje ubiše me hormoni. al ga ipak volim najviše na svijetu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •