mi u piđamici kratki rukav, kratke nogavice...bez bodića
mi u bodiju kratkih rukava. nepokrivene (i kad je bilo zima nema šanse da bude pokrivena...ko mama hihi)
bodi kratkih rukava + plahta ili lagana pamučna dekica, ovisno o temperaturi![]()
I opet dižem iz pepela! :D
Danas mjerimo temp u sobi - 26c - , ja vadim tanku piđamu dugih rukava i nogavica, muž me sav znojan bljedo gleda. K je 5,5mj stara, a ja nemam pojma kako bi ju obukla. STrah me ako joj obučem bodi kratkih rukava, da će joj pred jutro biti hladno i da je pokrijem, pokrivanje po rukama ne dolazi u obzir, pa joj još uvijek oblačim dugo.. Kako vi?
ili druga opcija piđamica kratki rukav, kratke nogavice...bez bodića
Bodi na tregere i donji deo pidžame. Oko 4 je pokrijem tankom dekom, ali joj je i to previše. Ako se ne otkrije bude sva mokra od znoja. 10 meseci je stara i ne voli vrućine od prvog dana.
Mi smo u potkrovlju i kod nas trenutno pokazuje 28ºC.
Isto bodi kratkih rukava. Mi smo u Zagorju pa se pokrijemo prvo plahtom, a nakon nekog vremena i dekom... pred jutro i sa dvi.
ja se ponekad pokrijem i poplunom, a on i ljeti i zimi spava otkriven pored mene![]()
ja mu obučem samo bodi kratkih rukava, danas bodi bez rukava, a spava s nama tak da mu je non stop vruće
mene više muči što po danu-ne volim da je golih leđa,obavezno bodi tak da otpadaju slatki kompletići ili majice preko![]()
6 mjeseci, kombinezonić bez rukava, s kratkim nogavicama, meni je to bolje nego bodi zato što nije uz tijelo,
pred jutro ga pokrijem plahtom, mi smo u potkrovlju
po noći kadgod se probudi bude vlažan po rukicama i ramenima
po danu se isto znoji, meni su ti romperi-komb. po ljetu nezamijenjivi
i kupamo se 2 puta dnevno
Danas bodi bez rukava i tanka deka, ne otkriva se jer spava na trbuhu. Preko dana ili samo pelena kad bas zakipi ili isto bodi bez rukava.
mi smo još mali pa spavamo u bodiću dugih rukava i hlačicama i pokriveni smo..... al ćemo uskoro u kratki bodić i vreću samo da malo porastemo
prijavljujem dvoje nepokrivenih gaćonja
Onda sam ja jedina čudakinja...Danas ćemo i mi u bodić kratkih rukava...
bodi bez rukava, nepokriven... malo mi fali da ga obezbodim (dakle: da mu skinem bodi)
Bubamaronja sobavezno traži da se nečim pokrije, tako da spava samo u peleni i pokrije se plahtom. prevruće je već
Mi imamo sobu u podrumu taji da spavamo u bodiju kratkih rukava i pidzami dugih rukava sa stopalima i pokriveni dekom iako ona uglavnom spava otkrivena... Ja pokrivena poplunomjedino mi je gnjavaza kaj ju za svako dnevno spavanje moram cijelu oblacit da se ne smrzne
![]()
i mi smo u potkrovlju,po noći spavamo sa otvorenim balk.prozorom,pa mi ga je zato bed "obezbodit" kak kaže krvavica![]()
pa i mi spavamo kraj širom otvorenog prozora, njemu nikad nije zima
bodi, otvoren balkon sobe.
ja spavam u gacama (em mi vruce, em su sise na izvolte, pa vidim po sebi jel zima ili vruce)
Potkrovlje, 9 krovnih prozora, vruće je za poludit... preko dana klima na 26, preko noći otvoreni prozori ali nije propuh na mjestu di spavamo.
Samo bodi kratkih rukava.
I moje cure spavaju samo u bodiju - eventualno ih pred jutro pokrijem tetra pelenom.
I mi u bodiću samo, ako zatreba prebacim tetru preko nje, sveki joj sašila vreću od tanke plahte pa nju planiram za mrvu hladnije noći koristiti.
mi smo bodi dugi rukav i hlačice tanke
bez pokrivanja, pred jutro tankom pelenom
kod nas su noći još svježe a kuća izolirana super, tako da kratko ne dolazi u obzir
zadnji kat, juguzapad u staklu, predivnih 30 stupnjeva NOĆU, a danju se niti ne usudim pogledati termometar
od jučer radi klima na 26 st al je preslaba da rashladi i sobu u kojoj se spava (28 st),
bodi kratkih rukavića, kratke hlačice i čarapice jer joj zbog klime stopala budu hladna
noću pokrivam tankom dekicom jer mi bude hladan na dodir (valjda klima)
proklet bio dan kad smo se preselili u ovaj šugavi stan
Totto![]()
Posljednje uređivanje od flopica : 20.06.2012. at 09:04
kao da sam ja pisala, samo što stan nije šugav. mi smo na 4-om katu. sunce cijeli dan. u sobi je 29-30. palim klimu (pokretnu) na odvlaživanje par put noću po sat vremena, ne usudim se na hlađenje jer smo bili 3 dana u bolnici zbog bronhitisa. spava u bodyju kratkih rukava samo. nekad ga pokrijem tetrom ako mi se učini hladan.
strava vruće u sobi oko 29-30 stupnjeva (cijeli dan tuče u nju sunce), na mjestu je gdje nikako da dopre svježi zrak klime, pa imamo ventilator koji ga nastoji upuhati (naravno ne direkt u malu), a mi klimu dole napičimo i do 24, sada je u bodiću bez rukava, ali upravo sam je pipnula po nogicama i rukicama malo su prohladne, a do prije 20 min se znojila po glavi nemilo, sve sam sad smanjila i ugasila ventilator, naime 3 dana smo imali temp, a sad ostao kašalj onako prilično zreli povremeno i uvjerena sam da je od klime, jer nam i po danu radi, jednostavno je nemoguće ohladiti se, a kuća je, starija gradnja, loša izolacija, uglavnom satrala nas klima,a bez nje se ne može jednostavno, samo me strah da nije skupila bronhitis![]()
Posljednje uređivanje od Blekonja : 21.06.2012. at 01:09
Noćas u peleni i majici bez rukava. Večeras ću maknuti i tu majicu, kosica joj je cijelu noć mokra od znoja.
I mi svaku noć uklanjamo po jedan deo odeće. Šta će biti za mesec dana kada stvarno uprži?
nas dvije imamo gaćice i kratke rukave. Nepokrivene, prozori otvoreni na kip. MD samo donji dio piđame.
Nije nam bilo prevruće jer je sinoć klima dugo radila (hladila na 27°C)
u sobi je 28 celzijevaca, I. (3,5 mj) bio je u laganoj pidjamici bez stopala i 3/4 rukavima. budio se znojan i stalno tražio cice. sinoć samo bodić kratkih rukava, malo je zadovoljniji sa tom odjevnom kombinacijom, ali čini mi se da bi on najradije bio bez odjeće po noći.ako ga i ma najtanjom tetra pelelenom pokrijem, odmah slijedi akcija skidanja tog pokrivala i guranja toga pod noge... nema pokrivanja.
3 tjedna, bodi kratkih rukava, nepokriven.
Uskoro ću roditi i vjerujem da ću početkom 8.mjeseca(možda i prije) već biti kod kuće. Šta da obučem bebama za spavanje. Noći su ipak hladnije. Ne bi htjela da se prehlade, ali niti da im je vruće.
Moj je došao doma iz bolnice prošlo ljeto po najvećoj žegi, ali je za noć imao lagani body dugih rukava i dole hlačice sa stopalima, i nepokriven, dok je prek dana za vrijeme spavanja isto, samo body na kratke rukave, jer je preko dana ipak više vruće.
Mi smo na katu vruće za poludit nemam klimu nemam ventilator,moj mali spava u bodiju bez rukava nepokriven s otvorenim prozorom i spava cijelu noć,samo ga je teško uspavat jer je naućen da ga nunam,a onda se dobro zagrijemo i jedan i drugi
i mi spavamo samo u bodiju sa kratkim rukavima ili bez njih ovisi...nepokriven, prozor na kip( blizina ulice, pa dan stranci ne ulaze kroz prozor)
Kako ih sada obući? Kad legnu spavat, dovoljan je bodi kratkih rukava, ali kasnije u toku noći bude i meni hladno, pa se pokrijem. Oni spavaju svakako, mjesečare i puze u snu, pa plahtice i deke ne dolaze u obzir.
Neki dan sam Dobrici u snu oblačila hlačice od pidžame. Da li da ih odmah spakiram u pidžamice? Nisam pametna....
Evo, ja noćas, prvi put obukla pidžamu dugih rukava i dugih nogavica. Ne znam je li joj bilo toplo, ali ja stalno spavam pokrivena, a ona ne želi biti pokrivena, stalno se bacaka, spava nemirno, a nikad ne znam je li joj zima.
Posumnjala sam da im je hladno kad su, ničim izazvani, počeli dolazit k meni u krevet i stiskat se uz mene (imamo po jedan kindač na svakoj strani kreveta, bez bočne stranice, MM spava na kauču)
I zaista, kad sam malome obukla hlačice od pidžame, nije više dolazio k meni.
onih par dana na moru kad je zahladilo, dugi rukavi i nogavice. sada, bodi kratkih i gegice. otkrivena je uvijek. kad opet bude sparno i nesnosno, vracamo se samo na bodic...
Uveli smo pamučne pidžamice, one jednodijelne. Ako skužim kad je vrijeme. Ako ne, krenu spavat u bodiju, pa im obučem donji dio pidžamice u snu. Tako im za sada najbolje paše.
I mi smo uveli jednodijelne piđamice.. A od izlaska iz bolnice dok su bile one vrućine pa do prije cca tjedan dana spavao je samo u bodiću kratkih rukava..