Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 96 od 96

Tema: U čemu spavaju po ljeti?

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi u piđamici kratki rukav, kratke nogavice...bez bodića

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi u bodiju kratkih rukava. nepokrivene (i kad je bilo zima nema šanse da bude pokrivena...ko mama hihi)

pam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: U čemu spavaju po ljeti?

bodi kratkih rukava + plahta ili lagana pamučna dekica, ovisno o temperaturi

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I opet dižem iz pepela! :D

Danas mjerimo temp u sobi - 26c - , ja vadim tanku piđamu dugih rukava i nogavica, muž me sav znojan bljedo gleda. K je 5,5mj stara, a ja nemam pojma kako bi ju obukla. STrah me ako joj obučem bodi kratkih rukava, da će joj pred jutro biti hladno i da je pokrijem, pokrivanje po rukama ne dolazi u obzir, pa joj još uvijek oblačim dugo.. Kako vi?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moj sin je samo u bodiju kratkih rukava (od jučer)

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ili druga opcija piđamica kratki rukav, kratke nogavice...bez bodića

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bodi na tregere i donji deo pidžame. Oko 4 je pokrijem tankom dekom, ali joj je i to previše. Ako se ne otkrije bude sva mokra od znoja. 10 meseci je stara i ne voli vrućine od prvog dana.

Mi smo u potkrovlju i kod nas trenutno pokazuje 28ºC.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Isto bodi kratkih rukava. Mi smo u Zagorju pa se pokrijemo prvo plahtom, a nakon nekog vremena i dekom... pred jutro i sa dvi.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja se ponekad pokrijem i poplunom, a on i ljeti i zimi spava otkriven pored mene

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja mu obučem samo bodi kratkih rukava, danas bodi bez rukava, a spava s nama tak da mu je non stop vruće
    mene više muči što po danu-ne volim da je golih leđa,obavezno bodi tak da otpadaju slatki kompletići ili majice preko

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

6 mjeseci, kombinezonić bez rukava, s kratkim nogavicama, meni je to bolje nego bodi zato što nije uz tijelo,
    pred jutro ga pokrijem plahtom, mi smo u potkrovlju
    po noći kadgod se probudi bude vlažan po rukicama i ramenima

po danu se isto znoji, meni su ti romperi-komb. po ljetu nezamijenjivi
    i kupamo se 2 puta dnevno

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Danas bodi bez rukava i tanka deka, ne otkriva se jer spava na trbuhu. Preko dana ili samo pelena kad bas zakipi ili isto bodi bez rukava.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

mi smo još mali pa spavamo u bodiću dugih rukava i hlačicama i pokriveni smo..... al ćemo uskoro u kratki bodić i vreću samo da malo porastemo

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    mi u bodiju kratkih rukava. nepokrivene (i kad je bilo zima nema šanse da bude pokrivena...ko mama hihi)
    X

(ok, ja i starija smo u potkosulja + gace, isto nepokrivene, beba je u bodiju bez rukava, nepokrivena. ako ce biti jos vrucije bez imalo griznje savjesti palim klimu i nek radi dok se ne smrznemo )

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

prijavljujem dvoje nepokrivenih gaćonja

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Onda sam ja jedina čudakinja... Danas ćemo i mi u bodić kratkih rukava...

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

bodi bez rukava, nepokriven... malo mi fali da ga obezbodim (dakle: da mu skinem bodi )

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bubamaronja sobavezno traži da se nečim pokrije, tako da spava samo u peleni i pokrije se plahtom. prevruće je već

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mi imamo sobu u podrumu taji da spavamo u bodiju kratkih rukava i pidzami dugih rukava sa stopalima i pokriveni dekom iako ona uglavnom spava otkrivena... Ja pokrivena poplunom jedino mi je gnjavaza kaj ju za svako dnevno spavanje moram cijelu oblacit da se ne smrzne

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i mi smo u potkrovlju,po noći spavamo sa otvorenim balk.prozorom,pa mi ga je zato bed "obezbodit" kak kaže krvavica

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa i mi spavamo kraj širom otvorenog prozora, njemu nikad nije zima

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

bodi, otvoren balkon sobe.
    ja spavam u gacama (em mi vruce, em su sise na izvolte, pa vidim po sebi jel zima ili vruce)

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Potkrovlje, 9 krovnih prozora, vruće je za poludit... preko dana klima na 26, preko noći otvoreni prozori ali nije propuh na mjestu di spavamo.
    Samo bodi kratkih rukava.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Samo bodi kratkih rukava.
    Mi isto kao i Mojca. Nema mi smisla stavljati ga u vreću kad se i ovako preznoji. Pred jutro ga pokrijem po nogama i bubrezima i to je to.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I moje cure spavaju samo u bodiju - eventualno ih pred jutro pokrijem tetra pelenom.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I mi u bodiću samo, ako zatreba prebacim tetru preko nje, sveki joj sašila vreću od tanke plahte pa nju planiram za mrvu hladnije noći koristiti.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mi smo bodi dugi rukav i hlačice tanke
    bez pokrivanja, pred jutro tankom pelenom
    kod nas su noći još svježe a kuća izolirana super, tako da kratko ne dolazi u obzir

Totto avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

zadnji kat, juguzapad u staklu, predivnih 30 stupnjeva NOĆU, a danju se niti ne usudim pogledati termometar

od jučer radi klima na 26 st al je preslaba da rashladi i sobu u kojoj se spava (28 st),

bodi kratkih rukavića, kratke hlačice i čarapice jer joj zbog klime stopala budu hladna

noću pokrivam tankom dekicom jer mi bude hladan na dodir (valjda klima)

proklet bio dan kad smo se preselili u ovaj šugavi stan

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Totto
    Posljednje uređivanje od flopica : 20.06.2012. at 09:04

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Totto prvotno napisa Vidi poruku
    zadnji kat, juguzapad u staklu, predivnih 30 stupnjeva NOĆU, a danju se niti ne usudim pogledati termometar

od jučer radi klima na 26 st al je preslaba da rashladi i sobu u kojoj se spava (28 st),

bodi kratkih rukavića, kratke hlačice i čarapice jer joj zbog klime stopala budu hladna

noću pokrivam tankom dekicom jer mi bude hladan na dodir (valjda klima)

proklet bio dan kad smo se preselili u ovaj šugavi stan
    kao da sam ja pisala, samo što stan nije šugav . mi smo na 4-om katu. sunce cijeli dan. u sobi je 29-30. palim klimu (pokretnu) na odvlaživanje par put noću po sat vremena, ne usudim se na hlađenje jer smo bili 3 dana u bolnici zbog bronhitisa. spava u bodyju kratkih rukava samo. nekad ga pokrijem tetrom ako mi se učini hladan.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

strava vruće u sobi oko 29-30 stupnjeva (cijeli dan tuče u nju sunce), na mjestu je gdje nikako da dopre svježi zrak klime, pa imamo ventilator koji ga nastoji upuhati (naravno ne direkt u malu), a mi klimu dole napičimo i do 24, sada je u bodiću bez rukava, ali upravo sam je pipnula po nogicama i rukicama malo su prohladne, a do prije 20 min se znojila po glavi nemilo, sve sam sad smanjila i ugasila ventilator, naime 3 dana smo imali temp, a sad ostao kašalj onako prilično zreli povremeno i uvjerena sam da je od klime, jer nam i po danu radi, jednostavno je nemoguće ohladiti se, a kuća je, starija gradnja, loša izolacija, uglavnom satrala nas klima,a bez nje se ne može jednostavno, samo me strah da nije skupila bronhitis
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 21.06.2012. at 01:09

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Noćas u peleni i majici bez rukava. Večeras ću maknuti i tu majicu, kosica joj je cijelu noć mokra od znoja.

cikla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

I mi svaku noć uklanjamo po jedan deo odeće. Šta će biti za mesec dana kada stvarno uprži?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

nas dvije imamo gaćice i kratke rukave. Nepokrivene, prozori otvoreni na kip. MD samo donji dio piđame.
    Nije nam bilo prevruće jer je sinoć klima dugo radila (hladila na 27°C)

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

u sobi je 28 celzijevaca, I. (3,5 mj) bio je u laganoj pidjamici bez stopala i 3/4 rukavima. budio se znojan i stalno tražio cice. sinoć samo bodić kratkih rukava, malo je zadovoljniji sa tom odjevnom kombinacijom, ali čini mi se da bi on najradije bio bez odjeće po noći. ako ga i ma najtanjom tetra pelelenom pokrijem, odmah slijedi akcija skidanja tog pokrivala i guranja toga pod noge... nema pokrivanja.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

3 tjedna, bodi kratkih rukava, nepokriven.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Uskoro ću roditi i vjerujem da ću početkom 8.mjeseca(možda i prije) već biti kod kuće. Šta da obučem bebama za spavanje. Noći su ipak hladnije. Ne bi htjela da se prehlade, ali niti da im je vruće.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moj je došao doma iz bolnice prošlo ljeto po najvećoj žegi, ali je za noć imao lagani body dugih rukava i dole hlačice sa stopalima, i nepokriven, dok je prek dana za vrijeme spavanja isto, samo body na kratke rukave, jer je preko dana ipak više vruće.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mi smo na katu vruće za poludit nemam klimu nemam ventilator,moj mali spava u bodiju bez rukava nepokriven s otvorenim prozorom i spava cijelu noć,samo ga je teško uspavat jer je naućen da ga nunam,a onda se dobro zagrijemo i jedan i drugi

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

i mi spavamo samo u bodiju sa kratkim rukavima ili bez njih ovisi...nepokriven, prozor na kip( blizina ulice, pa dan stranci ne ulaze kroz prozor )

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kako ih sada obući? Kad legnu spavat, dovoljan je bodi kratkih rukava, ali kasnije u toku noći bude i meni hladno, pa se pokrijem. Oni spavaju svakako, mjesečare i puze u snu, pa plahtice i deke ne dolaze u obzir.
    Neki dan sam Dobrici u snu oblačila hlačice od pidžame. Da li da ih odmah spakiram u pidžamice? Nisam pametna....

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo, ja noćas, prvi put obukla pidžamu dugih rukava i dugih nogavica. Ne znam je li joj bilo toplo, ali ja stalno spavam pokrivena, a ona ne želi biti pokrivena, stalno se bacaka, spava nemirno, a nikad ne znam je li joj zima.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Posumnjala sam da im je hladno kad su, ničim izazvani, počeli dolazit k meni u krevet i stiskat se uz mene (imamo po jedan kindač na svakoj strani kreveta, bez bočne stranice, MM spava na kauču )
    I zaista, kad sam malome obukla hlačice od pidžame, nije više dolazio k meni.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

onih par dana na moru kad je zahladilo, dugi rukavi i nogavice. sada, bodi kratkih i gegice. otkrivena je uvijek. kad opet bude sparno i nesnosno, vracamo se samo na bodic...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Uveli smo pamučne pidžamice, one jednodijelne. Ako skužim kad je vrijeme. Ako ne, krenu spavat u bodiju, pa im obučem donji dio pidžamice u snu. Tako im za sada najbolje paše.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I mi smo uveli jednodijelne piđamice.. A od izlaska iz bolnice dok su bile one vrućine pa do prije cca tjedan dana spavao je samo u bodiću kratkih rukava..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •