Citiraj mmagnolija prvotno napisa
he, vidim da vrece za spavanje nisu bas "in", pa ni one tanke ljetne...

Iako se pokrivamo, nema sanse da ostanemo pokriveni, tj. svaki put kad sam budna, pogledam ju i pokrijem, ali vjerujem da to ne traje dze od par minuta...

Nego, imam jos jedno pitanjce, bas me zanima.

Evo, mi smo veceras bili vani, i vracali se doma oko 21h, Lucija je zaspala autu, i ja sam ju sam onak snenu, u onoj robici u kojoj je bila vani (kratke hlacice i majica), samo uvalila u krevet Tako sam ponekad radila i zimi kada bi bili negdje u izlasku i dosli kasnije, a ona vec cvrsto spavala, samo bi joj onda skinula jaknu i hlace, tak da je ostajala u stramplicama i majici. Bilo mi ju je zao razbudjivati (a ona se obaveno probudi ako ju se presvlaci). Pa me zanima, da li jos netko tako nekad uvaljuje obucenu djecu u krevetice, ili se svi prije spavanja uvijek obavezno kupaju i oblace u frisku robicu (nemojte sad mislit da sam neka grozna ne-majka, kupam i ja svoje dijete i presvlacim ga redovito )
hehe... češće nego što je lijepo javno priznati
inače se rijetko kupamo navečer, a i kad pokušam bude nervozna i vrišti, a po danu obožava vodu. A ja sam čini mi se iznimka i po tome što nemam nikakvih rutina s njom, i dosta varira to doba kad ona ide spavati. Tako da često zaspi u onom u čem je trenutno. Gledam da bar skinem hlačice ako su prljave.