Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: dvoroga maternica

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno dvoroga maternica

Ćao , cure nisam se dugo javljala .
    Imam nekoliko pitanja ako neko od vas ima iskustvo sa mojim problemom . Prije par mjeseci radila sam HCG i doktor mi je rekao da je prohodnost odlična ali da imam dvorogu maternicu i uputio me odmah na histeroskopiju. Ja sam sliku odnijela kod moje doktorice koja mi je rekla da to nije ništa strašno da je to po njoj blago sedlasta, zatim sam otišla kod druge doktorice koja je takođe dobar stručnjak i ona mi je rekla da to nije nešto alarmantno, a zatim sam čula za jednog doktora( takođe veliki stručnjak) i njemu sam poslala sliku HCG i dobila odgovor da nikada neću moći ostati trudna prirodnim putem tj. predlaže mi odmah vantjelesnu oplodnju , stim da misli da ne trebam ići ni na histeroskopiju jer je to za mene bolnije i mučnije . Molim Vas ako mi neko može pomoći ne znam šta da radim da li da se uputim na histeroskopiju da li je neko imao sličan problem i kakav je ishod ? veliki pozdrav

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo tu:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...er=asc&start=0

imas jos slicnih topica. potrazi malo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako pokušavaš ostati trudna više od godinu dana, a ne ide, ja bih otišla na histeroskpiju i na laparaskopiju (odradila bih to u jednom cugu) da se točno vidi stanje reproduktivnih organa (laparaskopija vidi maternicu izvana - jel' sedlasta) i jajnike, histeroskopija iznutra - ima li kakvih nepravilnosti ili septuma. Riješila bih što se riješit da i onda bih išla eventualno na postupke. To sve treba puno ubrzat ako ti je oko 35, ako si dosta mlađa, možeš i sporije. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •