Stranica 12 od 13 PrviPrvi ... 210111213 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 612

Tema: ZPB 2005. (1. dio na 3-6)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kad se žurim . . .

:D :D :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I ja sam očekivala lokot, al mi je drago da ga nema pa da mogu dati pozdrave. I protestiram kaj nas ovako egzekutiraju.
    Idem još pogledat slikice od Nine i onda se prebacujem na drugi (kak ono ide link)

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    I ja sam očekivala lokot, al mi je drago da ga nema pa da mogu dati pozdrave. I protestiram kaj nas ovako egzekutiraju.
    Idem još pogledat slikice od Nine i onda se prebacujem na drugi (kak ono ide link)

http://superbaby.org/forum/viewtopic...=2464&start=50

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mial kaj smo mi zadnje tu? Nedamo se stjerat do lokota. Nek se zna!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

8)

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Još nije zaključano?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mial kaj smo mi zadnje tu? Nedamo se stjerat do lokota. Nek se zna!
    pa viš da dežuram sinoć do pol 3, jutros već od 8

ma bravo cure svima

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

izgleda da smo svi tu i čekamo zaključavanje!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo i naš prijavak:
    - subotu ujutro proveli na Hitnoj: Lovre pao i razbio glavu. Kad je krv počela teći... Brrrr... Na kraju je sve ok, čak mu nisu niti šivali.
    - krenuli s odvikavanjem u petak popodne: u petak popodne nije prijavio niti jedno piškenje, sve u gaće. U subotu - prijavio svako! Imali smo samo jednu nezgodu jer MM nije bio dovoljno brz. U nedjelju - horror! Nije piškio od 12 do 21h! I onda cijelu noć ništa... Piškio malo iza 8. Ne kužim u čemu je problem... Kao da se boji... A najveća smetnja u procesu je MM.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mare :shock: :shock: hitna joj joj još se sječam svakog posjeta tim institucijama - do sad ste imali sreče.
    A jesmo ko oni na Titaniku. Oni kaj su svirali.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mare :shock: :shock: hitna joj joj još se sječam svakog posjeta tim institucijama - do sad ste imali sreče.
    A jesmo ko oni na Titaniku. Oni kaj su svirali.
    Dobra usporedba......
    Mare, užasavam se tih situacija, samo nek je mala glava dobro
    Mi bi od sutra trebali na prilagodbu za vrtić.....I to je kamen smutnje između mm-a i mene jer ja mislim da je to glupo budući se vrtić zatvara 15.07.na mjesec dana pa ćemo onda opet Jovo nanovo. On pak inzistira da ide od sutra a meni ide na živce jer neće on biti taj koji će sve to prolaziti s njom i da se njega pita ona bi već treći dan ostala cijeli dan..... :/

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zanemarite onog smajlića gore, pobjegao mi.....

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mare strašno za hitnu i super da nije ništa!što se tiče piškenja,najvjerojatnije nije ništa samo nastavi!Ivano se nekad zna popiškiti dva puta dnevno :shock: pije stalno,pa mi nije jasno gdje mu stane! :shock:
    za noć piški na kupanju oko pola 8 i sljedeći puta tek ujutro oko pola 8,popije po noći oko 3 dl tekućine nekad i više!nadam se da sam te utješila i ohrabrila ,ti sredi T.M!

ništa od lokota za sada!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    ,ti sredi T.M!
    'Zahtjevi' MMa: da mu stavimo pelenu za dnevno spavanje (pa mu je MM ne skine odmah po buđenju pa se Lovre popiški u nju), da mu stavimo pelenu za noćno spavanje (da se ne bi eventualno po noći dizao mijenjati posteljinu), da mu stavimo pelenu za pokakiti se (jer nije kakio dan i po), da mu stavimo pelenu za popiškiti se (jer nije piškio 9 sati)....

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

još ste tu :shock:
    :D :D :D

u subotu stavim ga bez nočne pelene nakon pet večeri suhe ujutro se probudi mokar :/ tako da sam mu u nedjelju vratila noćnu i jutros opet suh
    i još petak,subota i nedjelkja nema dnevne za spavanje :D
    dan prođe bez nezgode

kako je razbio glavu :shock: :?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a joj Mare groznoza glavicu i hvala Bogu da je prošlo dobro! a kako? reci Iveku da smiri hormone s tom pelenom i kupite najlonsku plahtu za krevet pa ste bez brige!

Nina ! i Kala je nakon 5 noći suhe posteljine, 6 se popiškila, ali nisam vračala pelenu. mislim da kad ste krenuli nema više povratka pelenama.

MB je baš smo ko sviraći !

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    kako je razbio glavu :shock: :?
    Vozio se na autu guralici, pa ga je dizao na zadnja kola. Izgubio oslonac i izvrnio se na leđa. Desilo se ovo već tisuću puta, samo što je ovaj put, za pegulu, iza njega bio kantunal na kojem imamo metalne ručkice L-profila.
    Ovo nam je prva ozljeda ovog tipa. Dvije krpe krvi. Bili smo na hitnoj u roku od 5 minuta. Kad mu je doktor očistio ranu, vidjelo se da nije strašno. poslai su ga na slikanje, za svaki slučaj. Sve ok. Taj dan je nosio onu mrežicu oko glave. Izgledao je kao Bjorn Borg u najboljim danima.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa

'Zahtjevi' MMa: da mu stavimo pelenu za dnevno spavanje (pa mu je MM ne skine odmah po buđenju pa se Lovre popiški u nju), da mu stavimo pelenu za noćno spavanje (da se ne bi eventualno po noći dizao mijenjati posteljinu), da mu stavimo pelenu za pokakiti se (jer nije kakio dan i po), da mu stavimo pelenu za popiškiti se (jer nije piškio 9 sati)....
    kak je Lovre sve to prihvatio?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

yas, u pravu si: Lovru čuvaju bake i dida. Ne bi rekla da su oni turbo popustljivi, ali definitivno imaju drugačiji pristup. Bolji ili lošiji, ne znam. Ali drugačiji.

I da: jaaako mi je drago čuti da tu ima još psovača. Mi smo opet u nekoj strašnoj fazi. 'Ajde barem ne pljuje - za sada.

**mial** - popodne definitivno idem u nabavku plahte...

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e pa da! al imaš jeftinijih i skupljih ili ako imaš koga u bolnici ( kao ja )

evo mi smo već puna 2 tjedna bez pelene :D :D :D i kao da je nikad nije ni imala .
    a svako jutro ponosno mi pokaže suhu plahtu i naglasi da je ona sad velika cura

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U petak nije prijavljivao, u subotu je prijavio svaki put ali nije kakio (a inače kaki dva puta dnevno), u nedjelju je do podne bilo ok a onda smo mu stavili pelenu da se pokaki. Mislim da je iza toga krenilo nagore... Kao da se boji popiškiti/pokakiti... Jutros se prvi put popiškio u tutu (kod bake). Doma isključivo u wc ili u kadi za vrijeme tuširanja.
    Ako zanemarimo ovo s kakanjem, mislim da generalno ide ok.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mare jesi ga poslikala u Bjorn Borg fazi? Ja imam Doru u klingor fazi sa križem nasred čela

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mare jesi ga poslikala u Bjorn Borg fazi? Ja imam Doru u klingor fazi sa križem nasred čela

a di je ta slikica???

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mare jesi ga poslikala u Bjorn Borg fazi?
    Naravno da ne.
    ali smo ga zato slikali jučer na plaži kako se uvalio jednom dječaku na šugaman (op.a. dečko je u ruci imao kesicu smokija). Kako su Lovri ruke bile šporke od pijeska, dječak ga je hranio već spomenutim smokijem.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U petak nije prijavljivao, u subotu je prijavio svaki put ali nije kakio (a inače kaki dva puta dnevno), u nedjelju je do podne bilo ok a onda smo mu stavili pelenu da se pokaki. Mislim da je iza toga krenilo nagore... Kao da se boji popiškiti/pokakiti... Jutros se prvi put popiškio u tutu (kod bake). Doma isključivo u wc ili u kadi za vrijeme tuširanja.
    Ako zanemarimo ovo s kakanjem, mislim da generalno ide ok.
    nemoj mu za kakanje stavljati pelenu,nek se pokaka i u gaće nek osjeti što se od njega traži
    i moj od kad nema dnevnu kaka 1x a prije bi to obavljao poslije svakog obroka

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Nina ! i Kala je nakon 5 noći suhe posteljine, 6 se popiškila, ali nisam vračala pelenu. mislim da kad ste krenuli nema više povratka pelenama.
    s ovim se potpuno slažem,možda će se popiškiti po noći još 20 puta,pa nećeš svaki puta vraćati pelenu!presvući posteljinu i natrag na spavanje!

Mare mislim da se sa njim događa,ono što sam ranije pisala,sad je zbunjen gdje da piški,a gdje da kaka! ,objasni mu da je prihvatljivo samo piškiti i kakati u nonu ili wc,i ne popuštaj!
    ja bi ti Ivana kad je trebao kakati stavila na nonu i zabavljala,i na kraju je to i napravio,a kad je napravili bi pravu malu proslavu! mora se osjećati da je napravio nešto izvanredno!
    znaš kad otprilike ide kakati pa pokušaj!

toplo preporučam slavlje

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

He, he još se držimo!!!

Mare, :shock: , kakva hitna pobogu :?
    Kod nas sve po starome

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nemoj mu za kakanje stavljati pelenu,nek se pokaka i u gaće nek osjeti što se od njega traži
    i moj od kad nema dnevnu kaka 1x a prije bi to obavljao poslije svakog obroka
    Nije htio ni u gaće. Nego je 'stiskao'.

MM ima 'povijest' s (vlastitim) kakanjem pa je zato jaaako osjetljiv na tu temu.
    Ja sam nekako na granici. Strah me da se ne 'zaštopa' skroz. Vidjet ćemo kako će danas teći dan.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    ,ti sredi T.M!
    ja ti nisam neka kompetencija za pišanje jer patrik piša staaaaaaaaalno i non stop, od kad smo skinuli pelenu, pa nadalje.............po noći me u posljednje vrijeme uvijek bar jednom digne da hoće na wc, a prije i poslije toga pelena popišana do ibera :/

kad smo mi skidali pelene isto smo ostavljali za dnevno spavanje (već smo rekli razliku između svjesnog i nesvjesnog odvikavanja), probala sam par dana s podmetanjem ručnika i ponekad bi se upiškio, ponekad ne, ovisno o tome koliko bi dugo spavao, ali sve u svemu, nije kontrolirao............. i po noći (naravno), ali kad je god bi bio budan -nismo vraćali.
    Najprije probaj sve drugo, tipa podmetanje tute kad primijetiš da bi mogao kakati (nas je ovo spasilo), pa ako baš ništa drugo ne pali, vrati mu za kakanje - bolje da se i tako pokaka, nego da zadržava :/

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja sam nekako na granici. Strah me da se ne 'zaštopa' skroz. Vidjet ćemo kako će danas teći dan.
    pripazi da pije soka od šljive i u juhu mu ukuhaj zobene pakuljice (svbe ovo naravno pod pretpostavkom da hoće to i pojesti =
    Ti si na GO il ništa ne radiš :?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Najprije probaj sve drugo, tipa podmetanje tute kad primijetiš da bi mogao kakati (nas je ovo spasilo), pa ako baš ništa drugo ne pali, vrati mu za kakanje - bolje da se i tako pokaka, nego da zadržava :/
    Do jutros kod bake, nije htio tutu niti pogledati. Možda sada bude drugačije.
    A kako je to izgledao jučer s tim 'stiskanjem'. Najavi da će kakiti/piškiti, skinem ga, pa kaže da neće. I tako bezbroj puta. U međuvremenu se drži za pišu, prducka... Jučer smo bili do wc-a barem 20 neuspješnih puta. A vidim da mu se pišli/kaki jer kad se skinemo na piši bude kapljica mokraće (kao da je 'pun do vrha').
    Već znate da mu je noćna pelena jako dugo suha. Samo, kako sada po danu ne piški (dovoljno), MM je mislio da će to nadoknaditi noću. :?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A tebe ignoriram.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A tebe ignoriram.
    :shock: :shock: :shock:
    A jadna li sam, što sam sad napravila
    :? :? :?
    imala je pravo, samo da znaš

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    A tebe ignoriram.
    :shock: :shock: :shock:
    A jadna li sam, što sam sad napravila
    :? :? :?
    imala je pravo, samo da znaš
    splitske ćakule

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

e pa da! al imaš jeftinijih i skupljih ili ako imaš koga u bolnici ( kao ja )
    nama isto treba, kupili u subotu dječju sobu (i to opet slučajno naletili na samo taj dan 20% popusta i platili je 1300 kn manje :D :D :D ), pa mi teba za 90x200 jer im stavljamo nove madrace, pa da stvarno ne budu odmah zapišani, a ionako moram kupovati plahte jer nemam baš nijednu te veličine (MM i ja imamo dva madraca na bračnom, ali uvijek stavim jednu veliku plahtu).....di ih ima - mislim onih jeftinijih?

Vezano za ono kuburenje s parama - moram se nadovezati da je MMu i meni svaka godina sve bolja.
    Najprije zato što smatram da zaista imamo puno sreće (pogotovo po pitanju naletavanja na popuste ), a i svoj posao koji je opet dvosjekli mač - zahtijeva puno odricanja i žrtve (naše dijete npr. od 17 mj. ide u jaslice), ali se i zaradi..........opet dobro je da uopće imaš mogućnost nešto iskombinirati, zato ja još uvijek i radim i radit ću do pravog porodiljskog (doduše 45 dana prije jer sad idem mjesec dana na godišnji da ga ispucam, pa ću ići par dana na bolovanje....), ali će mi zato i porodiljski biti skoro dvije prosječne plaće da si nadoknadim onih drugih 6 mjeseci. Malo smo se bacili i u biznis s dionicama (na ininima zaradili skoro duplo), imamo i kredit i životno i štednju, ali i obitelj koja uvijek uskače kad treba (a sva sreća treba sve manje)..............

Ma uglavnom mislim da je opet sve u dobroj organizaciji, planiranju unaprijed i pametnom kombiniranju................meni MM (koji je btw. stalno u nekim minusima i nikada nema pojma zašto) stalno govori da bih ja trebala ljudima držati seminare kako iz 100 kn napraviti 200

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mial stavila sam pelenu jer se plahta nije osušila a i da je vjerovatno bi opet tako jer mislim da mu je to prevelik zalogaj dnevna i noćna u mjesec dana

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Stijena prijavljujem se na seminar
    na Remizi Ljubljanica Hospitalija ( il nešto slično, uglavnom medicinska pomagala ) ta jeftinija 20 kn košta

moram gibat po veliko dijete, zove me da mi radi kolače ( zna ona kako namamit mamuda dođe )

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Vidi ti ove naše splićanke kak se kefaju

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bok cure
    Maruska, imali ste bogme stresan vikend , glavno da je sve ok
    Kaj se tice tvog muza , ko da slusam o svom. Da je po njegovom , Vanja
    bi jos sad valjda imala pelenu
    Sad imamo par tjedana problema s flasicom. Vanja vec dva , tri tjedna trazi po noci kakao na flasicu.
    To je pocelo dok je bila malo smrcava, pa ju je grlo peckalo i onda sam joj jednom slozila kakao i poslije toga me stalno trazi.
    Mislila sam da bude prestalo , ali svaku noc isto.
    Tako sam ovu noc rekla da ne moze piti kakao po noci , pokusla sam joj objasniti ,
    ali ona je pocela plakati, ali onako vise cendrati i tak je to trajalo, ali MM je odmah pocel kak sam si bas nasla dan za odvikavanje od flasice ,
    bas u nedjelju , a da sam to napravila i bilo koji drugi dan opet ne bi odgovaralo .
    Kad god velim da budem joj maknula nocnu pelenu , on nije za to, a tak i tak ja preskidam plahte, ja ju stavljam na pisanje...
    Ah ti muski, ponekad s njima nikak na zelenu granu

Da, samo za zavrsim ovo za Vanju, na kraju je zaspala i nisam joj slozila kakao, ali je dosla iz krevetica k nama na krevet . Vidjet cemo kako ce biti ova noc.

Tockice, mozda bi bilo bolje da idete sad na privikavanje, jer u devetom mjesecu ima jako puno nove djece i onda ih se puno place i djecu to dodatno zbunjuje.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena prijavljujem se na seminar
    pa ono ukratko, moja tajna galsi:

1. kreditnu vadim samo kad imam love, nikad kad nemam - možda nekom zvuči čudno, ali kad nemam love, jednostavno ne trošim ono što baš ne moram
    2. isto tako, važno je znati kud ti odlazi najviše love - znači pisati i poslije napraviti malu analizu što se može smanjiti - što se moralo potrošiti i koliko, a što je bilo recimo nepotrebno - to se sve može, ali kod nekih ljudi prevagne lijenost.......na taj način možeš mjesečno čak i uštediti određeni iznos - 100 kn - 100 kn, ali bar nisi potrošio nešto što nemaš

ja sam sad došla u fazu da više ne moram ni pisati jer dok god na izvatku tekućeg vidim da nisam potrošila više nego sam zaradila - situacija je pod kontrolom. Doduše ja sam i takav tip da mi je važnije da imam zalihu za zlunetrebalo nego nove cipele :/

Inače, ja btw. u životu nikada nisam bila u minusu na tekućem (iako mi ga stalno povećavaju ničim izazvani), imala plaću od 2.000 ili 10.000 kn.....iako moram priznati da kad god mi/nam je trebalo nešto izvan našeg budžeta uvijek su nam uletili roditelji iako moji su oboje penzići i nemaju baš na bacanje, ali nekako se uvijek neđe. Danas ja posuđujem/dajem njima.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mama27 prvotno napisa
    Tako sam ovu noc rekla da ne moze piti kakao po noci , pokusla sam joj objasniti ,
    ali ona je pocela plakati, ali onako vise cendrati i tak je to trajalo, ali MM je odmah pocel kak sam si bas nasla dan za odvikavanje od flasice ,
    bas u nedjelju , a da sam to napravila i bilo koji drugi dan opet ne bi odgovaralo .
    Kad smo se mi odvikavali od noćnog dojenja, bilo je "Pa baš u četvrtak!".

mama27,

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Možda su zaboravili na nas pa tu ipak dočekamo školu
    Ili su se smilovali

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Evo, vratila se iz grada, uhvatio me pljusak. Išla sam na glavnu poštu po knjigu koju sam kupila od jedne forumašice, a knjiga se zove...Što očekivati u trudnoći...ne, nisam trudna...još...odnosno...trenutačno smo u iščekivanju Godota 8)

Obtirom da smo natukle 12 stranica, bojim se ništa od "opstanka"...vjerojatno su ovo zadnji trzaji, a večeras, kud koji mili moji.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Sve u svemu bez obzira na ukidanje

Hvala Rodi što nas je spojila i što smo se imale priliku upoznati, a ionako ćemo se i dalje družiti na drugim topicima i forumima

ja sam ipak presentimenatalna prema Rodi i ne mogu "joj" ništa zamjeriti jer ovdje su ipak zabilježena moja prva što forumaška što majčinska iskustva

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Hvala Rodi što nas je spojila i što smo se imale priliku upoznati, a ionako ćemo se i dalje družiti na drugim topicima i forumima

ja sam ipak presentimenatalna prema Rodi i ne mogu "joj" ništa zamjeriti jer ovdje su ipak zabilježena moja prva što forumaška što majčinska iskustva
    X
    (osim novog vizaulnog identitete foruma...al to je tema nekog drugog topica )

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Evo, vratila se iz grada, uhvatio me pljusak. Išla sam na glavnu poštu po knjigu koju sam kupila od jedne forumašice, a knjiga se zove...Što očekivati u trudnoći...ne, nisam trudna...još...odnosno...trenutačno smo u iščekivanju Godota 8)
    ajde wana bar ti, kad nijedna druga neće

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

wana ~~~~~~~~~~~~~~~ za Godota!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Wanaaaaaaa :D

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Wanaaaaaaa :D
    ček, ček...trebamo se još nekoliko dana strpiti do ovakvih smajlića, zasada su u igri ovi ~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Nek nas onda barem moderatorice ostave dok neskužimo da Godot nje došao pa da so od Rode oprostimo sa malom zpbićkom u izradi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •