dooooooooooobro, a mene bi najviše zanimalo ako je to istina, kak ih je npr. MB "napravila" udrobljeno![]()
![]()
![]()
![]()
dooooooooooobro, a mene bi najviše zanimalo ako je to istina, kak ih je npr. MB "napravila" udrobljeno![]()
![]()
![]()
![]()
Stijena prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
mama27 prvotno napisa
![]()
Ma i ja mislim da ima nečeg u tome, smiješan mi je tekst.
Je, je, ja sam te "recepte" znala i prije...ovog članka, ali, obzirom da je krenilo moje reproduktivno razdoblje, nisam primjenila ništa osim sexa nekoliko dana prije plodnih dana (točnije 5 dana prije) pa ako bude, bit će to neka opaka cura![]()
Btw, Pauletić mi je zakon!
da, da i ja isto............. :/wana prvotno napisa
sad baci pogled na potpis![]()
da, da i ja isto............. :/wana prvotno napisa
sad baci pogled na potpis![]()
Poštovani forumaši,
Nakon ukidanja dijela sezonskih topica neko smo vrijeme pratile preostale slične teme, te zaključile da ni njihovo zadržavanje nema opravdan razlog. Zbog toga, te zbog uvidjanja naše pogreške i nastojanja da se prema svim korisnicima odnosimo jednako, odlučile smo ukinuti sve sezonske topice na svim podforumima.
Sezonci ce se zaključati 16.06. Tako da vas molim da do tada razmijenite mailove i prebacite raspravu na mailing liste.
Zahvaljujemo na razumijevanju i podršci.
Stijena-to se odnosi na sve,pa i na nas![]()
Mama27-super za druženje u Zg-u,nadam se da se vidimo,a tm je naravno dobrodošao samo se nadam da čovjek neće pobjeći kad nas sve vidi(ako se curke odazovu)..
Ima li netko ideju gdje ćemo se sad tipkati???
znam, a što ćeš.....snaći ćemo se kao i svi ostali prije nastraktorka prvotno napisa
![]()
nažalost šta je tu je!
drage moje ja želim da i dalje smo u kontaktu pa bi vas lijepo zamolila Vaše mail adrese na pp da možemo biti u kontaktu.
možemo se nastaviti družiti i chatati i negdje drugdje pa da mogu poslati obavijest svima kad nađemo neko mjesto.
Bas mi je zao![]()
Ja svima saljem svoje podatke na pp.
Trak, bas se veselim druzenju, jedva cekam da i ja nekog upoznam :D
Žene drage, nećemo sad kukati, nego idemo konstruktivno iskoristiti ovih 12 dana, kad će nas ionako zaključati. :/
Priznajem, falit će mi, ali, pošto je yas (ispravite me ako griješim) iskusna u chatanju na drugim pdf-ovima, uputit će nas i to je to.![]()
Podatke ćemo razmijeniti na vrijeme, naravno![]()
Pa možemo otić na superbaby, tamo sam na forumu s Ledinim vršnjacima?
Evo, otvoren nam je podforum ovdje
Greška![]()
tu je
Opet ja, al je ovaj put zeznula moderatorica
![]()
OVDJE smo.
mi smo tamo domaći pa evo pozivam i vas, samo ne znam koliko novih postova će izdržati taj superbaby forum, nadam se da se neće srušiti...Paulita prvotno napisa
lijepo je da su nas ovaj put obavijestili na vrijeme, a ne kao prošli put, naša se grupa pred porod raspršila bespućima interneta
![]()
kad sam vidjela stijenin pp odmah sam skužila da se nešto događa iako to nije napisala
najkomičnije je što ćete sada cure moje drage morati puno tipkati tamo jer sam u prednosti sa 1300 postova![]()
Ma ja se nadam da se neće srušiti. Ima superbaby stručne informatičare.yasmin prvotno napisa
Da, ovaj put su nam dali neki rok, još uvijek mi je užasno kako su nas cvaknuli onaj put....
dok ja dođem vi već sve sredile
ja ppejala tamo moderatoricu za naš prostor za chatanje, al vidim ja na jednom mjestu vi na drugom, al nema veza uglavnom ćemo se naći![]()
Jutro najdraže moje
Evo i ja se registrirala tamo,iako moram priznati da mi je sve full čudno jer sam ipak ovdje ko doma....
Bez obzira što ćemo sve nastaviti po starom tamo,mislim da će mi faliti ovaj ovdje ZPB05 na Rodi...![]()
Šteta što nas ukidaju,ali slažem se da su u redu što su nam bar najavili....
A mene samo zanima jel to zato što smo svako malo pričale o cipelama,kilama,svekrvama![]()
![]()
Kaj mi je sad raditi?!?!?![]()
Vidim da se tamo već ćaska (bez mene :shock:)...još nisam dobila aktivaciju pa se suzdržite malo
![]()
Ajd da tu ostanemo do samog kraja,da se ne piše i vamo i tamo,ha?
I ja. Evo registrirala sam se al sam za to da smo tu do kraja (ko Titanik).
Ajmo svi koji hoće meni na pp svoj email i broj moba
Može. Dakle pišemo ovdje do odlaska. Bit će i meni krivo, al uvijek ću ići i na rodu. Ona mi je u srcu.
Dakle, Lovro je jučer bio totalno nezainteresiran za bilo kakvo obavljanje nužde :/ . Jedva sam ga uspjela popodne nagovoriti da sjedne na tutu. Popišao se jedno 4 puta po parketu, pokakao se u gaće. Jutros sam ga stavila na wc (imam onaj dodatak za djecu) i popišao se tamo. Doduše išlo je svud okolo jer je držao miša u zraku. Nije bio oduševljen činjenicom da sjedi na wc-u. Mada njemu i inače sve smeta kad se probudi. Vrijeme je šugavo i niš mi se ne suši, pa tako ni njegove gaće....
E, da, jučer je zaspao u 15 do 1![]()
moje imaš 8) i ja sam jučer isto zatražila meilićeModesty Blaze prvotno napisa
Paulita prvotno napisa
![]()
anchie76 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
ko da se to nije moglo drugačije riješiti![]()
Obzirom da sam ja prošli tjedan kupila nove - može. 8)
Prekrasne, naravno.
Iskreno, ja mislim da su nas i previše 'trpili'. :/NINA80 prvotno napisa
a kakvog će sad sve kupusa biti do 16![]()
![]()
![]()
sad možemo i o svekrvama![]()
![]()
![]()
Tu ne mogu doprinijeti 'ogovaranju'. Moja je odlična.**mial** prvotno napisa
a znam ti si jedna od rijetkiMaruška prvotno napisa
, al zato bi ja mogla za sve vas i još bi ostalo, ali ipak neću bit ću fina
![]()
pošto je danas četvrtak, a naša tajna obožavateljica je rekla da četvrtkom manje ima posla pa nas više špija pitanje za nju
Vladek si snimila di ćeš nas od sad čitati???a mogla bi doprinjeti našem piskaranju
![]()
Kikiju![]()
e da sad sam se sjetila . . .
Trak obavijesti Haribo za ukidanje i premještaj!
kako sam krenula mene će i banat![]()
![]()
![]()
Mislim da možemo biti sretne što mi sada nakon onog prvog vala zaključavanja imamo riješenu situaciju. Tada cure nisu imale ni forum, a kamoli ovorena 2 topica za chatanje![]()
![]()
to ipak možemo samo mi
![]()
Uglavnom, ja sam samo tu do samog kraja, tamo se registiriram tek kad se ZPBroda ugasi. što se tiče broja postova, za to se stvarno ne bojim, ipak sljedećih mjeseci imam sve više i više vremenaa kad dođe drugo, poduplat ću ih htjela - ne htjela
![]()
S obzirom da je na tom drugom forumu drugačija jedino boja i eventualno font, mislim da ćemo se super snaći i tamo, a možda nam se pridruži i još mama s malim trogodišnjim haharima i haharicama.
Oduvijek sam bila nepopravljivi optimist, pa u svakom zlu vidim samo ono dobro![]()
XMaruška prvotno napisa
a ja sam se iz dana u dan pitala kad će to skužit![]()
![]()
mislim da ovaj forum nebi bio toliko uspješan da nije bilo svega i svačegaStijena prvotno napisa
Ovisi o kriterijima kojima bi mjerila njegovu uspješnost.
a haStijena prvotno napisa
znači vas dvije ste nam ključ navukle u bravu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a tamo ćemo se razonoditi, a kad nam dr i savjetnici nebudu mogli dati nešto pametno znamo di ćemo naći odgovore![]()
Exactly!**mial** prvotno napisa
(Ako njihova pravila dopuštaju chatanje. Jel' ih tko pročitao?)
Potpisujem. Mada smo novi forum dobili svega par sati nakon zatvaranja naših topica.Stijena prvotno napisa
Malo je drugačije, ali meni je važno da opet svi mi budemo na okupu.![]()
Možeš chatatMaruška prvotno napisa
![]()
Moderatori znaju koji je njima kriterij uspješnosti, a to je najvažnije......mi smo tu ipak samo gosti koji moraju prihvatiti što im je ponuđeno, a mislim da možemo biti sasvim sretni i zadovoljni s onim što nam se do sad nudilo. Roda ipak ima svoje kriterije i možda je i dobro da ih se pridržava da ipak zadrži smjernice koje su si zadali na početku kada su osnivali udrugu s određenim ciljem i namjerom.Maruška prvotno napisa
I ko što već netko reče, kad prigusti bar znamo koga ćemo doći pitati!
![]()
I mene prošli tjedan. One gorespomenute. Pa sam ih lijepo očistila, odnijela u dućan i zamijenila za broj veće.wana prvotno napisa
![]()
drage moje ,kad se prebacimo na drugi forum,konačno ću moći reći zašto samovakva ili ovakva
![]()
juhuuuuuu!!!!!
dakle tu smo do kraja,ja sam za!!!!
trak imaš pp!![]()