Originally Posted by
User
Pozzdrav , da se ukljucim u ovaj forum i podjelim s vama svoja iskustva,
MM radio spermiograam 27.05.2011 ,,,,,i rezultati nisu bili ohrabrujuci
Pokretni spermiji 37% , u smjeru 13% , u mjestu 24 % , nepokretni 63%,.............losa situacija.
Da bi 23.01.2012 ponovio spermogram , situacija priblizno ista U smjeru 14% slabo pokretni u smjeru 8% u mjestu pokretni 5% , nepokretni 73%,
E sad da vam kazem MŽ je zadnju menstruaciju imala 01.01.2012..... i sad (23.02.2012) je u 8 tjednu trudnoce , hvala Bogu ,,,,,
eto da vas malo ohrabrim ostala je trudna prije nego sto sam uradio drugi spermogram......imali smo intenzivne odnose od 10-14.01.2012.......i uspjeli smo hvala Bogu......
Ovo pisem da vas ohrabrim jer i mene je ohrabrila situacija članova ovog foruma pod nikom Eusebio i drugi............
Nije sve u rezultatu spermograma ima tu i Božijeg (Allahovog dz.š. davanja )......samo se volite , "sexajte " i rezultat mora doći......pod uslovom da sex bude uz dobro zagrijavanje i predigru pustite suprugu da dodje do izrazaja radite inovacije u sexu ,,,nemojte da se to svodi na samo sex .....jednostavno posvetite čitav dan svom mužu ili supruzi ....opustite se ludujte uzivajte volite se(to ubrzava spermije da dođu do cilja)...........
Eto zelim vam da sto prije postanete roditelji
samo da napomenem ja imam 30 god a supruga 37.......
Sretno i sve najbolje........