-
pozz svima.....prvi put se pridružujem...vašoj grupi.....u nadi da postanem mama jednog dana,....jer do sada ne uspijevamo....nije potrebno uopće pisati koliko sam u braku...bla bla..uglavnom 3 god..pokušavamo..i ne ide....na dva nalaza spermiograma..ukazuje sve na teratozoospermiju...nitko nam ništa ne govori...kao ni drugima koliko čujem..samo kažu sve je u edu...a očito da nije...čim stoji nekakva dijagnoza....nalaz mi je totalno neobjašnjiv,,,jer nije na hrv već na eng..radili smo ga u zg u petrovoj...pa ako netko može neka ga analizira...bar neka mi ukaže...koja stavka nije u redu pa ću googlati dalje.....volume:3.4ml....concentracion:31.48 mill....spermcount:107.04 mill....grade a motility:41 posto...grade b motility:12....grade c:6...a grade d 41 posto..vitality 75....morphology..27 posto...hvala unaprijed tko mi objasni...one stavke koje bi trebali poboljšat.....pijemo..čajeve oboje ..marulju..vrkutu..stolisnik..majčinu dušicu,,,plus vitamin e i b ..i folnu kiselinu... ...zasad ništa...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma