-
Pozdrav svima. Evo i ja se pridružujem ovoj priči. Prošle godine sam zatrudnila iz prvog pokušaja ali spontani u 9. tjednu. Nakon čekanja od tri mjeseca, briseva, uzv-a itd. sve je bilo OK ali je mm tada dobio neku upalu jer je radio vani na hladnom usred zime koja se rastegla na 3-4.mj. Svi su ga uvjeravali da mu nije loš nalaz urina (uvijek nešto povišeni eritrociti a urinokultura: sterilan) i da to nije ništa opasno jer nije imao ni temperaturu niti natečene testise samo bol u desnom testisu, preponi i ispod testisa. Nakon hrpe antibiotika i dalje mu se javljala bol (povremeno). I tako pokušavali i pokušavali dobiti bebu dok ja nisam "pukla" i natjerala ga na spermiogram. Dijagnoza : oligoasthenoteratozoospermia. Grozno! Ima i leukocita kao znakova upale. Prije tri miseca je dao ejakulat na mikrobiološku obradu i sve OK. Sad ga šalju na briseve uretre i opet na kulturu ejakulata. Ne znam može li on imati nešto od opasnih mikića ako ja nemam (klamidiju, ureoplazme, mikoplazme) -tri put sam radila briseve i ničeg nigdje. Može li mi tko pomoći savijetom -ili iz iskustva-ima li nade da se sve vrati u normalu????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma