Pokazuje rezultate 1 do 50 od 561

Tema: Spermiogrami... 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala Franka 35, pogledati ću tamo.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozzdrav , da se ukljucim u ovaj forum i podjelim s vama svoja iskustva,
    MM radio spermiograam 27.05.2011 ,,,,,i rezultati nisu bili ohrabrujuci
    Pokretni spermiji 37% , u smjeru 13% , u mjestu 24 % , nepokretni 63%,.............losa situacija.

Da bi 23.01.2012 ponovio spermogram , situacija priblizno ista U smjeru 14% slabo pokretni u smjeru 8% u mjestu pokretni 5% , nepokretni 73%,

E sad da vam kazem MŽ je zadnju menstruaciju imala 01.01.2012..... i sad (23.02.2012) je u 8 tjednu trudnoce , hvala Bogu ,,,,,

eto da vas malo ohrabrim ostala je trudna prije nego sto sam uradio drugi spermogram......imali smo intenzivne odnose od 10-14.01.2012.......i uspjeli smo hvala Bogu......

Ovo pisem da vas ohrabrim jer i mene je ohrabrila situacija članova ovog foruma pod nikom Eusebio i drugi............

Nije sve u rezultatu spermograma ima tu i Božijeg (Allahovog dz.š. davanja )......samo se volite , "sexajte " i rezultat mora doći......pod uslovom da sex bude uz dobro zagrijavanje i predigru pustite suprugu da dodje do izrazaja radite inovacije u sexu ,,,nemojte da se to svodi na samo sex .....jednostavno posvetite čitav dan svom mužu ili supruzi ....opustite se ludujte uzivajte volite se(to ubrzava spermije da dođu do cilja)...........

Eto zelim vam da sto prije postanete roditelji

samo da napomenem ja imam 30 god a supruga 37.......

Sretno i sve najbolje........

anita rain avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj User prvotno napisa Vidi poruku
    Pozzdrav , da se ukljucim u ovaj forum i podjelim s vama svoja iskustva,
    MM radio spermiograam 27.05.2011 ,,,,,i rezultati nisu bili ohrabrujuci
    Pokretni spermiji 37% , u smjeru 13% , u mjestu 24 % , nepokretni 63%,.............losa situacija.

Da bi 23.01.2012 ponovio spermogram , situacija priblizno ista U smjeru 14% slabo pokretni u smjeru 8% u mjestu pokretni 5% , nepokretni 73%,

E sad da vam kazem MŽ je zadnju menstruaciju imala 01.01.2012..... i sad (23.02.2012) je u 8 tjednu trudnoce , hvala Bogu ,,,,,

eto da vas malo ohrabrim ostala je trudna prije nego sto sam uradio drugi spermogram......imali smo intenzivne odnose od 10-14.01.2012.......i uspjeli smo hvala Bogu......

Ovo pisem da vas ohrabrim jer i mene je ohrabrila situacija članova ovog foruma pod nikom Eusebio i drugi............

Nije sve u rezultatu spermograma ima tu i Božijeg (Allahovog dz.š. davanja )......samo se volite , "sexajte " i rezultat mora doći......pod uslovom da sex bude uz dobro zagrijavanje i predigru pustite suprugu da dodje do izrazaja radite inovacije u sexu ,,,nemojte da se to svodi na samo sex .....jednostavno posvetite čitav dan svom mužu ili supruzi ....opustite se ludujte uzivajte volite se(to ubrzava spermije da dođu do cilja)...........

Eto zelim vam da sto prije postanete roditelji

samo da napomenem ja imam 30 god a supruga 37.......

Sretno i sve najbolje........
    user drago mi je da ste uspjeli. Potpisujem sve što kažeš. MM ima dobar spremiogram, toliko dobar da mu dok. kaže da je i s prezervativom opasan. Razveselile su me vaše godine, to je baš lijepo, jer eto ja ću uskoro 38, MM ima 28, pokušavamo unazad 7 mjeseci, ali ništa za sada. Pomalo smo razočarani, ali ne odustajemo. Sve je ok kod oboje, pa valjda će se "zapelcati" uskoro. Vama puno sreće i uživanja u predstojećim danima. Uživajte...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •