I vitalnost i pokretljivost su loše, i likvafakcija, i to što postoje leukociti, eritrociti, patološki oblik isto nije sjajan.....![]()
anka
ja bih rekla da ti je to oat (oligoasthenoteratospermija) i da vam slijedi icsi (jer nema progresivno pokretnih)
ali ne kužim ti ga dobro, vrijednosti nisu precizno izražene, nema po mililitru koncentracije, niti ovo s pokretljivosti nije jasno (obično imaš a,b,c, d pokretljivost ili koliko je nepokretnih, slabo pokretnih, sporo pokretnih, brzo pokretnih);
i morfologija nije u postotku izražena.
gdje ste ga radili?
ALI u svakom slučaju dobro je da znate, sad ćete krenuti rješavati problem, nije li tako!?!?
I nije ono, da ih nema, ima ih, i nije da nećete moći do T, samo nažalost, kao i većina nas ovdje, težim putem.
sve bude ok, drž se![]()
aha, da, pretjerala sam, krivo sam skužila, vjerojatno nije za icsi29% je slabo i sporo pokretnih
sooori anka
a i morfologija je prolazna, ak je 34% ok
ali ostaje oligoastheno![]()
mislila sam možda može ivf, ma nemojte me slušati.... kaj ja znam
ja sam htjela ivf odmah samoj sebi (tj mužu i meni) pa me jedva gin odgovorio i nagovorio na aih- koji je upalio.
što znači da ja možda ipak gledam jednu varijantu unaprijed.
anka, bude on ok, nikome to nije lako, daj mu vremena, reci da vjeruješ da ćete uspjeti i ne daj da se osjeća krivim nikako, jer i nije.
(kriv je černobil)
nestrpljiva anka, htjela sam ti reći da objasniš svome mužu da je to sve postotak, što se tiče ovih slabo pokretnih ili morfološki nepravilnih. Ne mogu pregledati svakog od 42 miliona (a 42 miliona je puno, mora se naći i koji dobar). Možda drugi nalaz bude bolji. Ovaj nalaz nije takav da ga mora ubiti u pojam. Ima lijeka. Možda da posjeti androloga, oni ipak znaju najviše o spermiogramu.
Nemoj jako plakati, moglo je biti i puno gore. A nije.