Pokazuje rezultate 1 do 50 od 561

Tema: Spermiogrami... 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, znate za nalaz MM:na svoju ruku sam mu pocela davati selen +ACE, biastin, l-carnitin, omega3 i cink. Uzima to nekih 8 dana po jednu na dan, osim biastina koje uzima 4x na dan. jako je zabrinut jer su mu testisi nateceni i malo bole odkad pije te vitamine. Je li to normalno ili da prestane to piti??

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, znate za nalaz MM:na svoju ruku sam mu pocela davati selen +ACE, biastin, l-carnitin, omega3 i cink. Uzima to nekih 8 dana po jednu na dan, osim biastina koje uzima 4x na dan. jako je zabrinut jer su mu testisi nateceni i malo bole odkad pije te vitamine. Je li to normalno ili da prestane to piti??
    One količine koje su navedene u tekstu koji sam linkana su količine koje muški organizam treba, ali neke od njih dobiva iz hrane, ne treba toliko uzimati pripravaka.

Npr, ako jede meso tada dobiva dovoljno L-karnitina. Da li na biastinu (bioastinu) piše koliko treba uzimati na dan?
    Dobro prouči uputstva, a u međuvremenu neka ništa ne pije dok ne vidi da li će mu se stanje smiriti.
    Ubuduće treba postepeno početi, jedan po jedan pripravak, a mnogi se i preklapaju. Idem pokušati naći sastave na netu da vidim da li se preklapaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •