anka ja sam samo jednu stvar htjela dodati jer su cure sve rekle prije mene... Ovo sto je beti napisala su odlicni savjeti, vitamine koje je navela je upravo ono sto je i moj muz koristio, ma zapravo sve savjete iz tog posta smo i mi uveli poslje poprilicno loseg s-grama... Plus sto je mm imao i bakteriju u ejakulatu koju je mjesec dana lijecio antibioticima...
Da budem iskrena nisam ocekivala ovoliko veliko poboljsanje kod nas (pise tiu mom potpisu), ali kad se poboljsanje dogdilo bili smo mirniji, jer smo znali da je i ISCI laksi kad se ima vise za birati...
Ono sto ti ja savjetujem, je da krenete sa svim savjetima ovdje u svrhu poboljsanja s-grama... Ali parealeno krenite u MPO pricu, jer sanse da dodjete do normo su male (iako naravno postoje) a za prikupiti sve papire za MPO vam otprilike treba onoliko koliko traje i jedna spermatogeneza...
Tako smo mi bar napravili, tako da smo na konzultacijama za MPO radili drugi s-gram, ugodo se iznenadili, ali smo bili svjesni da ce nam MPO ipak trebati... Doktor je za nase poboljsanje bio sokiran (a vjeruj mi, nas prvi nalaz nije kriv, jer mi je u labortoriju covjek pokazao stanje na mikroskopu i ja sam vidjela da ih je bilo jako jako jako malo) i rekao je da sumnja da ce biti bolje od toga, ali da visematerijala znaci laksi ISCI za biologa...
Eto toliko... Znam kako ti je, ja sam plakala i bila sokirana, i ludovala i svasta nesto... Ali covjek se privikne i krene dalje u nove pohode...

Odgovori s citatom