Pokazuje rezultate 1 do 50 od 561

Tema: Spermiogrami... 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Puno hvala na odgovoru. U ponedjeljak mm ide kod urologa a ja kod ginekologa pa ćemo u obrada i borbu.

MMinnie avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hej cure, evo i mene u ovim vodama. Ja uskoro 31,MM 31. Nakon godine pokušavanja krenuli smo na pretrage, suprugu je nalaz spermiograma pokazao katastrofalne rezultate; teška oligoasthenozoospermia. A:0,B:0,C:0,D:100. Pokretljivost 30%. Nakon dan, dva očajavanja, dala sam se na posao istraživanja i počela kljukati dragog svim i svačime i moram reći da je bio odličan, u svemu me je slušao.
    Ponovili smo spermiogram baš jučer, nakon mjesec i pol. Sestra mu je rekla da nema potrebe za dolaskom prije 3 mjeseca koliko je potrebno da se obnovi spermiogeneza.
    Rezultati su bili izvanredni te je sestra rekla da se ovo ne događa i da je ovo rezultat koji još nije vidjela (takvo poboljšanje u kratkom roku). Čak je i iznenađeni dr.Manestar rekao da je to skoro kao normalan nalaz. Tu se i priča promijenila - iz prvotnog plana da se ide u IVF, počeo spominjati prirodni ciklus.
    Što je nama pomoglo, kombinacija svega ili nešto samo, ne znamo, no zahvalni smo
    Evo popis svega:
    -prirodna matična mliječ (ujutro natašte i prije spavanja pod jezik)
    -mješavina domaćeg meda i orašastih plodova (recept imate na forumima)
    -suhe smokve u maslinovom ulju
    -biastin tablete
    -vitamin e, cink i selen
    -Mijin čaj
    -100 dag svježeg sira ujutro
    -samljevena piskavica ili čaj od iste
    -sok aloe vere
    -macin prah, cimet i svježi peršin (napravila bih kao međuobrok s voćem - odličan smoothie)
    -grickao je orašasto uz TV
    -izbacio je salame, paštete i mlijeko iz tetrapaka, sve konzervirano (mlijeko obavezno maknuti iz prehrane!!)
    Ima dosta, koštalo nas je, ali nema cijene kada doživite tu sreću zbog takvih nalaza i nade da će postupak (nadamo se i jedini) biti uspješan.
    Držim nam svima fige

MMinnie avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Isto tako zaboravih napisati, u novom nalazu je bilo A: 36 i D: 53

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Molim Vas ako bi mi mogle pomoći u vezi nalaza. danas je došao iz kbc merkur, ali ja tu ništa ne kužim.
    skenirala sam nalaz na tri strane je:
    https://postimg.org/image/iqhngm5r7/
    https://postimg.org/image/69h78r6vp/
    https://postimg.org/image/js01qpvr9/

Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Zna li neko protumačiti ovo: kod mm nalaz ke uredan ali me pila jedna stvar a.to su.leukociti pise da ih ima 10,5 a granična vrijednost navodno 1,0x 10 na šestu? Jel.to povišeno puno?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •