-
Hej cure, evo i mene u ovim vodama. Ja uskoro 31,MM 31. Nakon godine pokušavanja krenuli smo na pretrage, suprugu je nalaz spermiograma pokazao katastrofalne rezultate; teška oligoasthenozoospermia. A:0,B:0,C:0,D:100. Pokretljivost 30%. Nakon dan, dva očajavanja, dala sam se na posao istraživanja i počela kljukati dragog svim i svačime i moram reći da je bio odličan, u svemu me je slušao.
Ponovili smo spermiogram baš jučer, nakon mjesec i pol. Sestra mu je rekla da nema potrebe za dolaskom prije 3 mjeseca koliko je potrebno da se obnovi spermiogeneza.
Rezultati su bili izvanredni te je sestra rekla da se ovo ne događa i da je ovo rezultat koji još nije vidjela (takvo poboljšanje u kratkom roku). Čak je i iznenađeni dr.Manestar rekao da je to skoro kao normalan nalaz. Tu se i priča promijenila - iz prvotnog plana da se ide u IVF, počeo spominjati prirodni ciklus.
Što je nama pomoglo, kombinacija svega ili nešto samo, ne znamo, no zahvalni smo 
Evo popis svega:
-prirodna matična mliječ (ujutro natašte i prije spavanja pod jezik)
-mješavina domaćeg meda i orašastih plodova (recept imate na forumima)
-suhe smokve u maslinovom ulju
-biastin tablete
-vitamin e, cink i selen
-Mijin čaj
-100 dag svježeg sira ujutro
-samljevena piskavica ili čaj od iste
-sok aloe vere
-macin prah, cimet i svježi peršin (napravila bih kao međuobrok s voćem - odličan smoothie)
-grickao je orašasto uz TV
-izbacio je salame, paštete i mlijeko iz tetrapaka, sve konzervirano (mlijeko obavezno maknuti iz prehrane!!)
Ima dosta, koštalo nas je, ali nema cijene kada doživite tu sreću zbog takvih nalaza i nade da će postupak (nadamo se i jedini) biti uspješan.
Držim nam svima fige
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma