nije prerano, ako ima volje...dapače...

tih rola imaš stvarno svugdje i po svakakvim cijenama...od turbo-limača, preko intersporta, pa do profesionalki tzv.K2 (oko 800kn)...mislim da je za početak najbolje da mu kupiš neke plastičnjače koje ne mogu prebrzo juriti; tek toliko da dobije osjećaj i da se oslobodi straha (iako mi se čini da ga ni nema )...

štitnici i kaciga pod obavezno...mi smo to kupili sve u paketu u turbo-limaču...tam je bilo najpovoljnije, a čisto ok..

ne znam da li ide u vrtić, ali recimo, u našem vrtiću svake godine organiziraju tečaj rolanja i to je super...mi smo maloga upisali i odlično se naučil furati..

što se tice pomicanja rola po brojevima...nemoj se previše opterećivati s tim...bolje ti je da ne kupuješ neke skupe jer ne znaš koliko će ga to držati, a i prvu sezonu ne bu to bilo bogzna kaj...tak da ti je bolje, kad vidiš kak mu ide i da li je interes još tu, da mu druge sezone onda kupiš eventualno nekaj bolje..

mislim da ti ne preostaje ništa drugo nego da si cijela familija kolektivno kupite role i na jarun!!! :D