Najnovija cudotvorna dijeta
Problem je s vecinom dijeta sto se covjek ne moze najesti (gladovanje), ili su jednolicne (tekuca dijeta), ili bankrotirate ('mesna' dijeta). Stoga ljudi naginju 'varanju' u dijetama, cesto odustanu nakon tri dana ili se pocnu
opet prezderavati nakon dijete. Zar ne postoji nista sto mozete uciniti nego da odustanete i kazete svojim prijateljima da imate 'genetski' problem'?
Ili postoji sicusna nada?
Ima - to je nova Baby cudotvorna dijeta! S godinama ste mozda primijetili, kao sto sam i ja, da je vecina dvogodisnjaka fit. Nakon salice crne kave i mrkve sinulo mi je da je to mozda zbog njihove prehrane. Nakon
konzultacija s pedijatrima, rendgenolozima i ocajnim mamama sastavila sam ovu dijetu. Nije skupa, nudi raznovrsnu i kvalitetnu hranu.
Sretno!
PRVI DAN
DORUCAK
Kajgana od jednog jajeta. Kriska tosta s marmeladom. Uz pomoc prstiju pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmazite marmeladu po licu i odjeci.
RUCAK
Cetiri bojice (bilo koje boje), saka cipsa i casa mlijeka.
Potegnite tri gutljaja, a ostatak prolijte.
UZINA
Stapic, dva novcica od 50 lipa i jedan od 10, cetiri gutljaja ustajalog piva.
VECERA
Isprzite tost i bacite ga na kuhinjski pod.
DRUGI DAN
DORUCAK
Pokupite jucerasnji tost s kuhinjskog poda i pojedite ga. Popijte pola boce arome vanilije ili paktic biljne boje.
RUCAK
Pola "Pulsirajuce ruzicastog" ruza za usne i cigareta (mora se pojesti, ne popusiti). Jedna kocka leda po zelji.
POSLIJEPODNEVNI ZALOGAJ
Lizite lizalicu dok ne postane ljepljiva. Izadite iz kuce i bacite je u prasinu. Uzmite nazad i cuclajte dok ponovno ne bude cista. Zatim je unesite u kucu i bacite na sag.
VECERA
Kamencic ili sirovi grah, koji ste cuvali u lijevoj nosnici.
Prelijte pire od krumpira ledenim cajem. Jedite zlicom.
TRECI DAN
DORUCAK
Dvije palacinke s mnogo preljeva. Jedite prstima, koje otarite o kosu.
Casa mlijeka. Popijte pola, zatim casu napunite palacinkama. Nakon dorucka pokupite jucerasnju lizaljku s tepiha, polizite dlacice i pospremite je u jastuk svojeg najskupljeg naslonjaca.
RUCAK
Tri sibice, maslac od kikirikija i kruh s marmeladom. Izmedu zalogaja pljujte na pod. Razlijte casu mlijeka po stolu i posrcite ga.
VECERA
Zdjela sladoleda, saka cipsa, nesto vina i kave.
ZADNJI DAN
DORUCAK
Cetvrt tube paste za zube (bilo kojeg okusa), komadic sapuna, maslina.
Prelijte zdjelu pahuljica casom mlijeka i dodajte pola salice secera.
Kad su pahuljice omeksale, popijte mlijeko, a pahuljicama nahranite psa.
RUCAK
Pojedite mrvice s kuhinjskog poda i tepiha u blagovaonici.
Pronadite onu lizalicu i dovrsite je.
VECERA
Casa spageta i cokoladno mlijeko. Ostavite mesnu okruglicu na tanjuru.
Za desert: maskara
![]()
![]()
![]()