-
Kako je Fran došao na ovaj svijet!
Pa eto drage moje da vam i ja u kratkim crtama ispričam svoju treću verziju poroda....
Nakon prespavane noći u Vinogradskoj i cuganje ricinusovog ulja te klizme kao stimulans za trudove oko 10 ujutro krenula sam bez trudova nimalo otvorena na put ka rađaoni!U meni je rastao strah jer mi je to treći porod (a prvo dvoje dijece je već veliko ).Na uzv su mi rekli da je mome malom mišu omotana pupčana vrpca oko glave te dan prije napravili stress test koje je moje malo izdržalo junački te sam bila kandidat za inducirani porod...
Već u 10:25 prikopčali su mi drip a ja sam samo čekala da dođe moj muž bez kojeg bi mi sve ovo nebi imalo smisla.Moja stijena u tom trenutku je bila i ,moja primalja Taja pusa koja je u svakom trenutku bila uz mene ,razgovarala ,držala me za ruku i tješila i da nije bilo nje neznam kako bi ja to izdržala....
Dakle trudovi su postajali sve jači logično pa ipak se radi o dripu ja više nisam znala kako da ispušem trud ,suprug me držao ,hrabrio no ja sam samo htijela tišinu ,da skupljam snagu za ono što me ćeka ....
Drage moje ja sada uistinu znam što je bol jer za vlastiti trud imaš vremena za psiho pripreme ali ovo ....to scarry
Prokidanje vodenjaka i sve ostale preglede sve sam podnjela i čekala kad će krenuti!Znaći 16.04.2008 nakon cijelog dana u rađaoni na svijet je došlo moje malo pile 3460kg i 50cm,vrpca je bila omotana tri puta oko malog vrata svi prestrašeni no ubrzo smo grlili svoga Frana našu treću sreću .Ja sam sada već veliki dječak ,za mjesec dana dobili smo 1200kg i narasli 5cm a papam smo maminu ciku
Eto drage forumašice to bi vam bilo sve od ponosne mame!!!!
-
E vidiš,a ja sam puno lakše pretrpila prvi porod uz drip nego drugi uz moje trudove koji su mi bili puno gori od onih na dripu.
Čestitke na Franu! :D
-
-
čestitam!
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-