E, i dalje stojim pri onoj svojoj-da ne razumijem zbog čega bi netko odbio svu blagodat moderne medicine, pogotovo kad su porodi u pitanju. Ja sam sretna i zadovoljna što sam se na vrijeme informirala i što sam dobila ono što sam htjela
E, i dalje stojim pri onoj svojoj-da ne razumijem zbog čega bi netko odbio svu blagodat moderne medicine, pogotovo kad su porodi u pitanju. Ja sam sretna i zadovoljna što sam se na vrijeme informirala i što sam dobila ono što sam htjela
Drago mi je da je ispalo onako kako si željela, ali ja sam ti jedna od onih koje će rađe trpiti porođajne muke nego pristati na epiduralnu.
Jednostavno, strah me je i gotovo. Srećom, kad sam ja rađala nije bilo te opcije pa nisam imala puno za razmišljati, ali ja znam da to nije za mene.
Osobno, ne mogu se odlučiti ni za operaciju žući jer me teška frka hvata kad se sjetim anestezije i mogućih komplikacija.
Znam da sam totalno nerealna, ali to je nešto jače od mene.
Jedino prihvaćam lokalni anestetik kod zubara, dapače...bez njega ni ne otvaram usta.
Ipak, lijepo je kad žene imaju mogućnost izbora.
isto razmišljanje al u drugom smjeru
blagodat moderne medicine po pitanju svog poroda, ne smatram blagoslovom
zaš?
zato što bi se miješala u neš u što se ne treba miješati!! nije joj tu mjesto. mjesto joj je tek ak se neš zakomplicira
a sva bol je tu s razlogom i ja joj nisam tila oduzet zadatak ni cilj...
i isto ko ti, informirala sam se i smatram pravim blagoslovom za sebe i dijete - hbac :herat:
tebi i svim tvojima
uživajte
Posljednje uređivanje od zmaj : 14.11.2011. at 20:34