Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kućne muhe!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Kućne muhe!

Kako im stati na kraj? Od kad je zatoplilo uvijek imam bar 2-3 "lusterice" koje ne mogu nikako istjerati van, a to mi se jaaako gadi.

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jel imas onu mrezicu na prozorima

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nemam mrežicu, ulaze mi kroz balkonska vrata koja su mi otvorena jer smo puno vremena na balkonu, a ako stavim mrežicu ne mogu onda proći kroz vrata (ili postoji i ta mogućnost). Čak sam razmišljala i o onoj selj.... zavjesi sa visećim điđama za vrata, ali vele ljudi da i kroz njih prolaze :/

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

možda neki narodni recept 8)

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imas u bauhausu kupiti mrezicu koja se bas fiksira iznad vrata

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

anjica tnx za link, našla sam ovo:

mi ljeti okačimo trodjelnu mrežu na balkonska vrata (mene lagano pere klaustrofobija) tako da se u svakom času može brzo i lako izaći na balkon, aaaaah

Dakle, to su 3 duge trake od mrežice, dužine kao što je visina prozora, širine oko hmmm 40cm i okače se tako da se preklapaju oko 5cm. Tako se sprječava ulaz insekata, a ljudi mogu lako izaći/ ući.

na dnu svake mrežice je neka plastična uzdužna letvica, koja služi kao uteg da se mrežica nategne.

mrežice se okače o čičak-traku koja se prethodno prilijepi (samoljepljiva je) za prozorki okvir, tako da nije nužno niš bockati pribadačama po stolariji (i naša je stolarja drvena). Mislim da bi to za vas bilo dobro rješenje, Tonja_1.

mreže se prodaju crne ili bijele. dosta je bila skupa - 1 set za balk. vrata je bio nešto više od 100 kn, u Bauhausu

ali dobro je što se daju oprati i druge godine ponovo okačiti (naša čičak-traka još stoji vani na prozoru, čeka sezonu muha )

ovo je dobra ideja

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam primjetila da kad upalim ventilator muhe se razbježe isti čas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •