ja isto preporucam veliki krevet. sebastian sutra puni 14 mjeseci i jos uvijek spava s nama u krevetu tako da je kimbac koj smo kupili bacena lova.

ormar za odjecu kupi takodjer normalne velicine. ja sam pod uticajem hormona kupila preslatku djeciju sobu sa medenim ormaricem, sa krasnom komodicom i to je sve skupa zapravo premalo za sve sto jedno malo dijete treba.

sobu mozes izdekorirati tapetama i prekrivacima za krevet i jastucima, ali namjestaj kupi odmah za vece dijete

ona visoka stolica za hranjenje kod njega ne pali, sjedi i jede 5 minuta a nakon toga se izjmigolji i popne na stol. to je moguce jer ima pojas za vezanje od materijala

kolica koristimo samo kad setamo pse, inace je u slingu, ili sjedi na ramenima ili hoda sam

kupa se sa nama u kadi, sad vec oce i sam biti u kadi (mi sjedimo sa njim u kupaoni) i na dnu kade ima onaj protuklizajuci tepihic od gume, pokrije dno kade

trebat ces pribor za jelo i one salice za pijenje sa kljunom

trebas djeciju kozmetiku (sapun, sampon, gel za tusiranje, mlijeko za tijelo, kremu za guzu za slucaj da ima iziritiranu guzu). digitalni toplomjer, skarice za nokte i grickalicu (kod nas skarice ne prolaze)

cipelice kupi kad mala dodje

niej mi jasno ovo da polovna trenirka kosta 20 kuna? pa ja tu toliko platim u prenatalu (kad su rasprodaje). ovi u hr su fakat bolesni sa cijenama odjece i opreme za klince

i obavezno, ali OBAVEZNO kupi digitalni fotic i slikajte se da vas vidimo sto prije

sa 14 mjeseci klinci inace vole jesti sami, mozes joj skuhat mrkvice, brokule, tikvice, karfiol, krumpir, grasak i jednostavno joj daj malo u tanjuric pred nju i prije ili kasnije pocet ce prsticima ubacivat u usta. eventualno joj ponudi i pribor za jelo, sebastian je posebno ponosan ako uspije ubacit sam u usta sa zlicom komadic hrane (mi naravno izvodimo od toga citavu predstavu, svi ustanemo i pljescemo i to su ovacije kad ubaci tako klopu u usta pa je onda posebno motiviran da pokusava i dalje)

dok sam jos zivila u hr ljudi su masovno isli u H&M u grazu pored ikee po odjecu za klince.

mamma san, H&M inace imaju malo vece brojeve neg ostali

http://www.ikea.com/webapp/wcs/store...010_nmstree001 pa pogledaj cijene i sto sve ima ikea u austriji. toys 'r us http://www.toysrus.at/. koliko sam skuzila oni imaju i obleku za klince (kod nas su sam igracke)

joj da, trebas sjedalicu za auto