ja imam cepice paracetamola

pokusaj izbjegavati secer tj miksaj joj sama sokice od svjezeg voca

mi izbjegavamo kravlje mlijeko, tj ako mu i dajem mlijecne proizvode to je jogurt sa bifido bakterijom jer je najslicnija kultura onoj kaj je u majcinom mlijeku. za dorucak uz zitarice jede sojino mlijeko (HVALA MARTHA). jednostavno mu natopim dovoljno da omeksa (zavisi kaj dajem, neke stvari namocim i sat dva prije neg se probudi). onda mu dio dam u tanjuric da sam jede a paralelno ubacujem i ja u usta. ako ces joj vec i davati kravlje mlijeko nemoj davati punomasno do 3 godine

djeca u toj dobi ne bi smjela jesti med, vodi racuna da su joj orasi, bademi, jabuke i razna tvrda hrana hrana od koje se moze zahliknuti, poceti gusiti pa to izbjegavaj

sebastian jako voli skuhane sarafe ili leptirice (pasta). jednostavno skuhas pastu i das joj da se zabavlja sama. to ti je puno bolji izbor od raznih smokija i slicnih grickalica. pokusaj je od malih dana navikavati na integralnu tjesteninu

i ono sto ti niko nije spominjao pa cu se ja potruditi, djeca nikad ne placu bez razloga. nikad se nemoj oglusiti na nje plac. to je njoj nacin komuniciranja. ignoriranjem plakanja ubijas joj samopouzdanje.

mozda bi ti bilo spretno prvo vrijeme imat je u vasoj sobi?

za tutolinu, pa odite skupa u duckas i nek si sama odabere. eventualno je pokusaj stavit da sjedne na tutu kad je dobre volje. ujutro kad se probudi, kad je presvlacis mozes je pokusat posjesti na tutolinu. ako nes obavi, izgrli je i izljubi i pohvali, ak nis ne obavi nego oce otici opet je izgrli i nemoj nis forsirati

jupi !!!!!