Ne stignem ništa napisati od jurnjave za dokumentima, GOMILOM dokumenata, a iza svakog ugla čuči birokrat koji podmeće nogu...

Dakle, cipelice br.18 sam kupila kod Valeka, i to na sniženju za samo 150 kn :D , jer je bio ostao samo još taj broj. Danas sam joj probala i super su. Lijepo je i što je u MTČ 25%, a u TL i više od 50% za neku robicu, pa smo je za početak super opremili osnovnim stvarima (u cajtnotu smo, još radim, birokracija nas pritišće, pa nemam vremena za puno šetnje).
Naravno da je nećemo vodati po dućanima, a gosti imaju zabranu dolaska bar do jeseni (baka i deda su jedini s dozvolom).
Nema pomoći psihologa, niti je država zainteresirana za takvu ideju, ali sigurna sam da se možemo obratiti domskoj psihologinji, djeluje vrlo simpa. Malena nam se od jučerašnje posjete počela jako veseliti, kad nas vidi kroz staklo plješće ručicama. Potpuno se akomodirala i na MM (u domu nema muškaraca, pa joj je on sasvim novi lik).

I samo još nešto: u potrazi smo za krevetićem 140x70, da ima ogradicu s dvije strane koja se može maknuti i kasnije pretvoriti u obični krevet.
Nismo još naišli na tako nešto. U bebi-dućanima su samo dužine do 120 (iznimno 130cm). A u dućanima velikog namještaja krevetiće uglavnom ne drže. Ideja?