Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Savjet od onih koje su rađale vaginalno molim!

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Savjet od onih koje su rađale vaginalno molim!

Ja sam sebi nešto zamislila da bi mi najzgodnija za porod bila jedna velika (kao nočna) košulja kratkih rukava koja mi doseže do polovine bedara. Činjenica da se po potrebi može kompletno raskopčati da bi mi bebu stavili koža-na-kožu, a da nisam tokom čitavog poroda bez ičeg na sebi, mi se nekako čini privlačnom. Šta vi, koje imate konkretnog iskustva mislite o tome? Ili je ipak bolja neka rastegljiva spavačica sa dijelom koji se kopča naprijed?

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

hm... pa u Ri se dobije njihova spavaćica. koja točno tako izgleda. ili kao što je rekao muž od moje kume; ona se sva sredila i kupila si finu spavaćicu za porod, a kad je došla nabili su joj onaj poderani pončo na glavu

jesi sigurna da nećeš dobiti njihovu? stvarno su koma, ali to ti je onda svejedno. ionako bi svoju mogla baciti poslije.

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hm...i ja sam nosila bolničku spavačicu (pravila bolnice - nitko ne nosi svoju od doma)...al da sam mogla birati onda bih odabrala - gola golcata, eventualno samo s plahtom preko sebe, jer mi je bilo toliko vruće, smetala mi je jer sam bila cijela zapetljana u njoj (ni inače ne volim spavaćice... )

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ona kratka spavačica, dužine minice, sa kopčanjem naprijed

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam isto na porodu imala spavaćicu koju sam dobila u rodilištu

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod nas se nosi svoja spavačica. Dilema mi je zapravo oko materijala, jer se radi o košulji od klasičnog platna, a ne o rastezljivom makou, pa se mislim hoće li mi ta ne-rastezljivost smetati. Te vaše bolničke su bile ne rastezljive? Da li vam je to smetalo?

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Moja bolnicka je bila nerastezljiva, na vezanje naprijed (nesto kao benkica), duzine do koljena. Bila mi je ok. Zapravo, bilo mi je svejedno. Spavacica je bila zadnja stvar na koju sam u tim trenucima mislila. Drago mi je da nisam imala svoju, jer kao sto thalia kaze, mogla bih je baciti nakon poroda.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bolnička
    nerastezljiva
    smetalo nije jer je bila jako široka, ali jako... Za vrijeme poroda je i onako bila podignuta. kopčala se sprijeda, odnosno vezala se (ako se dobro sjećam) ili nije bilo vezica pa je stalno bila otkopčana. tako da nije bilo šanse da ne bude kontakt koža na kožu

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Od tri bolnice, svoju spavaćicu sam imala jedino u Petrovoj, ali prije trinaest godina, a ležala sam na patologiji i tamo čekala porod (nisam došla od kuće u rodilište).

Tu sam spavaćicu oprala i sentimentalno je čuvam sve ove godine iako je nikada poslije nisam obukla (ne nosim spavaćice). Al nekako se ne mogu od nje rastati, mogla bih je dati kćeri ili nekom drugom, al još ne mogu - i vjerojatno nikada ni neću. Pa tako ona stoji u ormaru i Bog zna šta čeka?!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

oba puta sam imala bolnicku spavacicu, jako siroku, na kopcanje naprijed, nerastezljivu... ma posluzila je svrsi

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: Savjet od onih koje su rađale vaginalno molim!

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Ja sam sebi nešto zamislila da bi mi najzgodnija za porod bila jedna velika (kao nočna) košulja kratkih rukava koja mi doseže do polovine bedara. Činjenica da se po potrebi može kompletno raskopčati da bi mi bebu stavili koža-na-kožu, a da nisam tokom čitavog poroda bez ičeg na sebi, mi se nekako čini privlačnom. Šta vi, koje imate konkretnog iskustva mislite o tome? Ili je ipak bolja neka rastegljiva spavačica sa dijelom koji se kopča naprijed?
    meni se ovo čini ok, ja sam oba puta imala upravo nesto takvo na sebi - pamučno, platneno i košuljasto/tunikasto.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala cure, onda idem na košulju, klasičnu, mušku, roza boje . Samo ću joj skratiti rukave.

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni je najugodnije bilo s mokrim ručnikom na glavi, istina, malo su me čudno gledali, ali meni je bilo super.
    Ponovila sam to i na drugom porodu.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hvala cure, onda idem na košulju, klasičnu, mušku, roza boje . Samo ću joj skratiti rukave.
    jako dobra ideja

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj petraa prvotno napisa
    Meni je najugodnije bilo s mokrim ručnikom na glavi...
    Samo s ručnikom?

Šalu na stranu, kad god gledam slikice u Odentovom Preporodu rađanja pomislim kako bi i ja najradije rađala gola

baps avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

onda idem na košulju, klasičnu, mušku, roza boje . Samo ću joj skratiti rukave.
    Moj savjet ti je - prorijedi dugmad ili ih ukloni s košulje ili barem provjeri veličinu rupice za zakopčavanje dugmadi.
    Ja sam to propustila. I jedva sam jedvice otkopčala "gumbeke" u trenutku kad sam bebu prvi puta primala na prsa. Tako da mi je bolnička spavaćica na preklop s drugog poroda, ipak, praktičnija i draža.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nazovite me ludom, ali sinoč sam dugmad zamjenila drikerima, pa kad zatreba samo povučem A košulja sprijeda izgleda kao da je zakopčana

BUBI80 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pamučna haljina do koljena, na bretele, bebu su mi stavili na trbuh i maknuli za koju minutu...trebaš imat nešto makar kao minicu da se poslije možeš dići i otić do wc-a a da se baš guza ne vidi.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i meni su dali svoju na porodu i 1. dan u bolnici... nisam ni nosila svoje do 2. dana kad je njima ponestalo pa mi MM donio...ne bi voljela baš bit gola tamo a i meni je hladno bilo

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sutra me "zaprimaju" u bolnicu, ako se ja i moj ljubljeni podstanar ne dogovorimo drugačije. Ako li budem ležala u bolnici bit će modna revija

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sretno

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

SRETNO!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    ona kratka spavačica, dužine minice, sa kopčanjem naprijed
    potpisujem

btw. u Osijeku nitko ne dobija bolničku spavaćicu

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sutra me "zaprimaju" u bolnicu, ako se ja i moj ljubljeni podstanar ne dogovorimo drugačije. Ako li budem ležala u bolnici bit će modna revija
    Zna li ko jeli stigao braco??? Da se prebacimo na cestitike!

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •