Ovo me čisto zanima, a i pročitala sam ovo:
http://www.plivazdravlje.hr/?section...d=20639&show=1
Sad žuriiiim![]()
Ovo me čisto zanima, a i pročitala sam ovo:
http://www.plivazdravlje.hr/?section...d=20639&show=1
Sad žuriiiim![]()
Još ne nose.
Mlađi ima 2 stariji ima 6,5 godina...
Ja se ne usudjujem ni sandale da mu kupim, jer MM i ja imamo spustena stopala, a ni njegova mi se ne cine sjajna.
Leti ide ili bos ili u proletnjim cipelama.
3 godine.
još ne nosi
moja je prosle godine trazila japanke ali ih nije puno nosila, ove godine ih nosi na plazu (ne svaki dan, nekad ipak obucemo sandalice) na plazi je bosa , ima 5,5 god
Od ovog proljeća (3,5 godine). Prošle smo godine kupili papučice, kako crocsice, ali smo ih nosili sa onim kaišićem na peti, a ovo proljeće je htjela nositi kao papučice, jer je vidjela od nas starijih da se to tako nosi. I super je stabilna, i u opće joj ne spadaju.
niti ivar niti ja ne nosimo natikace, nikad, bas iz ovog razloga sto nisu prirodne za stopala
zara nosi japanke od prošlog ljeta (4 godine)
obožava ih i jedva je dočekala da si kupi nove za ovo ljeto
a ja, ja bih umrla da po ljeti na nogama imam nešto više od japanki ili natikača
ja ne, ja mogu u martama na plazu
ali meni je bitno da mi neki remen drzi zglob
i ja sam godinama išla u visokim martama na plažu
ali otkad sam prvi put obukla japanke i natikače (tek s 25 godina :shock: imala neke komplekse sa stopalima do tad), nema šanse da budem u nečem drugom, a pomisao na ljeta u martama mi je :shock:
Od ovog ljeta, crocs. Dobre su za po kuci, moze ih stalno skidati i oblaciti, jer se stalno penje na krevet, trosjed...
prošlog smo ljeta imali japanke s remečićem na peti, sad bez, ali najviše trčkara bosa (ko i ja)
L. iz ne nosi. mislim, volila bi ona, ali ja ne dozvoljavam. toliko je brzopleta i nemirna da mi je bolje spriječit izvrtanje ili (puj, puj) lomove nogu.Lutonjica prvotno napisa
lani je navalila ko muto na telefon da joj kupim japanke. obukla ih dva puta, napravila 5 koraka i onda joj jedna ispadne s noge, druga joj se izvrne....i doviđenja s japankama. žali bože bačenih novaca.
ali zato ja čim okopne snijegovi navlačim svoje šlapice i spremam ih (tužno i pretužno) kad opet zaviju snijegovi. noge bi mi crkle u bilo čemu drugom osim u japankama i šlapama kad je vruće. a i u njima se najbolje osjećam.![]()