Moj jednogodisnji djecak ima tek osam zubica(4 gore i 4 dole)a vec su mu napadnuti karijesom a jedan mu je (dvojka)vec propaojos ga uvijek dojim kad god trazi a to je jako cesto i po noci nekoliko puta.Pedijatar i zubarka su rekli da se to dogadja,dali nam tablete fluora i rekli da cetkamo zubice sto i cinimo ali zanima me dali se taj proces kvarenja moze zaustaviti i zubici sanirati jer ce mu ovako svi propasti.Osjecam se jako krivom jer sam ,dok sam dojila uzimala cokoladu misleci da to ne moze stetiti te nisam ni znala da postoji karijes prednjih zubica tako rano, pretpostavljam da je od toga mogao dobiti,a povremeno je pio prirodne sokove bez secera ali moze i od toga biti... Kako ce mi dijetetu biti bez zubica do seste godine,kakve to posljedice moze imati na trajne zube,ima li itko takvog iskustva i sto mogu uciniti???Drage iskusne rode pomozite molim vas...

jos ga uvijek dojim kad god trazi a to je jako cesto i po noci nekoliko puta.Pedijatar i zubarka su rekli da se to dogadja,dali nam tablete fluora i rekli da cetkamo zubice sto i cinimo ali zanima me dali se taj proces kvarenja moze zaustaviti i zubici sanirati jer ce mu ovako svi propasti.Osjecam se jako krivom jer sam ,dok sam dojila uzimala cokoladu misleci da to ne moze stetiti te nisam ni znala da postoji karijes prednjih zubica tako rano, pretpostavljam da je od toga mogao dobiti,a povremeno je pio prirodne sokove bez secera ali moze i od toga biti... Kako ce mi dijetetu biti bez zubica do seste godine,kakve to posljedice moze imati na trajne zube,ima li itko takvog iskustva i sto mogu uciniti???Drage iskusne rode pomozite molim vas...
Odgovori s citatom
).
) ala bomboni i previse slatkog