Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: životno osiguranje za klince

robixy

Početno životno osiguranje za klince

Znam da je već bilo ovakvih tema, ali na tržištu financija se situacija mijenja iz dana u dan pa me zanima što je u ovom trenutku najisplativije?

Zanima nas životno osiguranje gdje bismo se ja i supruga osigurali, a ako se (ne daj Bože) nama nešto dogodi da naša bebica ostane zbrinuta ...

Proizvodi u kojima se djeca osiguravaju nas ne zanimaju jer ne želimo niti pomisliti da se našoj Lei može nešto dogoditi ...

Molimo za savjet ako netko zna nešto više ...

HVALA

mamma san editirala naslov

emma13

Početno Re: Da li netko uplaćuje nekakvo životno osiguranje za klinc

Ja i moj suprug smo također sebi tražili ovako nešto (dječja štednja, stambena štednja ili životno osiguranje) i krajem prošle godine (sasvim slučajno) smo našli upravo ono što smo tražili ... :D

Naime, naš poznanik radi u austrijskoj tvrtki Infinitus (sjedište im je tamo negdje kod Westin-a) koja ima odličan (po nama) proizvod upravo za roditelje koji razmišljaju na ovakav način i krajem prošle godine smo i suprug i ja sklopili po jednu policu (dvije godine smo istraživali i stvarno smo dosta upoznati s trenutnom ponudom raznih vidova štednji, osiguranja i sl. i nismo našli ništa slično ovome)

Proizvod se zove KIDS.PLAN, a uvjeti su stvarno odlični ... (za slučaj da nam se nešto dogodi naša beba će biti izvanredno zbrinuta i to nam je glavni razlog zbog kojeg smo tako nešto i tražili)

Iskreno ti preporučujem da ih kontaktiraš, a oni će ti sve detaljno objasniti
    (i ostalim roditeljima koji razmišljaju na sličan način ovaj proizvod toplo preporučujem)

Eto, nadam se da sam pomogla

mamma san editirala dio posta koji se odnosi na davanje osobnih podataka, te reklamu. SVe detalje molim na pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •