-
Kako zaštiti od sunca u nosiljci?
Isprika ako već postoji tema, nisam našla.
Molim praktične savjete - kako vi štitite od sunca bebu koju nosite (konkretno me zanima MT)? Mi ponekad moramo van u nezgodno doba dana, a nosimo se u MT. Osim MVG šeširića i kreme... možemo eventualno imati duge rukave, ali uvijek ostaje jedan dio kože nepokriven. Najrađe bih nabavila neki veliki suncobran.
-
Tanke košuljice dugih rukava, malo veće duge tanke hlačice (kad su u nosiljci s raširenim nogama, hlačice se uvijek povuku) i šeširić s onim produljenjem za vrat. Na nogama je uvijek imala tanke čarapice baš zbog sunca. Mojoj Slatkici su šakice i lani, a već i ove godine puuuno tamnije od ostatka tijela. Nešto sunca ipak mora uloviti, ne možeš bebu skroz umotati.
-
samo sam ju dobro namazala kremom sa visokim zaštitnim faktorom i to je bilo to. I naravno, šeširić na glavi....
-
Ja sam Evu pokrivala tetrom ako je baš jako pržilo.
-
Krema, sesiric, i dugi tanki rukavi. A negdje sam vidjela prekrasnu sliku jedne cure s malom u marami i cipkastim suncobranom
-
mi smo kuoili u baby-centru zaštitu za sunce koja se lako stavi na nosilicu. tako je cijeli pokriven, a što je super kad smo u kolicima samo stavim tu istu na kolica :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma