-
SOS - slinga - samobor
molim pomoch!!!
naime, kupili smo slingu i zapeli. skinuli smo sve filmiche i upute, otishli do duchkasa di smo kupili - nisu nam znali pokazat... sve je dobro u teoriji ali kad stavimo malu unutra uophce ne izgleda ko na filmeku, mozhda za shpagete furat oke ali bebu bash ne bi tak sfrkanu. ima mozhda ko na podrucju samobora da mi pokazhe kak da malu utrpam na pravilan nachin. shto se mene tiche mozhemo se nach na mojem, vashem ili neutralnom terenu i radimo sa mojom opremom (slinga + beba)
-
Nisam u Samoboru, no ako te put dovede do ZG pokazat ću ti drage volje.
Svakako, možda ti ovo pomogne: stegni sling uz svoje tijelo toliko da ti se čini da ni ruka ne može proći a kamoli beba. Kad ga namjestiš tako na sebi, tek onda uzmi bebicu i lagano je s ramena spuštaj u sling. Nogice joj mogu ostati unutra.
Ovo je za položaj vertikalno.
Ako misliš na položaj kolijevke, isto najprije namjesti sling (rukama napravi od tkanine formu koju zahtjeva kolijevka) pa tek onda stavi malu štručicu.
Ako nešto nije kako treba, ako je bebici neudobno budi sigurna da će ti dati do znanja
-
Osoblje foruma
jednom tjedno sam u samoboru (inače sam iz bregane, pa idemo kod mojih)
mislim da ću doći ovaj petak
ako ti paše, javi se na pp da se dogovorimo
-
ja sam ti u samoboru i furamo se u slingu.
e da, jedino ti ne znam pokazati položaj kolijevke jer smo mi sling nabavili kada je Yoda već imao remenčiće za kukove pa nije više mogao u taj položaj. pa ako smo ti mi od pomoći...
-
hvala cure !!!
lutonjica nechu tebe gnjavit poshto dolazish u posjet a zhang je u smbu pa chu onda nju. huh mislim da che kad ju konachno stavim unutra to bit prekretnica u nashem zhivotu. hvala na pomochi svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma