Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: puzanje + kratke hlačice = crvena koljena

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno puzanje + kratke hlačice = crvena koljena

od kada je došlo toplije vrijeme Yoda je u kratkim hlačicama ili samo u bodiću, i kako po cijele dane puže, koljena su mu crvena i malo gruba.
    zanima me da li mažete klincima koljena s nekom posebnom kremeom, te, ako da, kojom? ili samo puštate da budu crvena?
    i da li je moguće da izguli koljena i da ima krastice?
    šajba po tepihu ili po puzzlama.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: puzanje + kratke hlačice = crvena koljena

kod nas je isto, puzi po tepihu, plocicama, parketu ...

ne mazem mu. al isto mu najradije obucem hlacice koje su mu malo ispod koljena, cini mi se da mu je ipak ugodnije da nije bas kozom direktno po podu iako ne znam kako cemo kad jos vise zavruci ... morat ce u skroz kratke ...

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mene je to isto patilo kad je Sara prošlo ljeto u 7.mj. propuzala. Koljena su joj bila crvena ali nisam joj s ničim posebno mazala. Nije imala ni rane, ni kraste!!

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam mojoj M uzela one kao hlacice s nogavicama iz Marxa i Spencera(to je fini tanki pamuk) i cap, odrezala te nogavice tako da kad puze ima ipak nesto na nogicama jer puzi i po plocicama. A nogavice smetaju. Kad smo vani, onda se furamo u hlacicama skroz kratkim

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Baš zbog toga mu doma obučem duge hlače

Možeš mu mu navečer prije spavanja umasirati baby ulje da mu koža bude mekana

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja d. je puzala i po plaži nista njoj ne smeta kada ima cilj pred sobom

ali meni smeta pa joj radije obučem nesto duze

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

vidiš, to sa hlačicama ispod koljena mi nije palo na pamet. mislim, stvarno sam..
    hvala, cure, na ideji

Datum pristupanja
    Jan 2008

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj cuckalica prvotno napisa
    http://skrati.net/stitnici
    štitnici
    kako dobro! prvi put ovo vidim, jel ima negdje kod nas za kupiti?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ljeti nista osim pelene i ev. bodija (dakle - nikakve nogavice), a puzu po parketima, plocicama, betonskoj terasi (ne bas glatkoj ), travi, stazi od kamenih ploca... cemu god... i penju se po betonskim stepenicama...

malo ocrvene i ogrube koljena, ali nista alarmantnog. kad im smeta (zulja ih, sto vec) onda prilagode puzanje tako da jedno koljeno dizu u zrak i tako par "koraka" pa onda promijene koljeno

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    ljeti nista osim pelene i ev. bodija (dakle - nikakve nogavice), a puzu po parketima, plocicama, betonskoj terasi (ne bas glatkoj ), travi, stazi od kamenih ploca... cemu god... i penju se po betonskim stepenicama...

malo ocrvene i ogrube koljena, ali nista alarmantnog. kad im smeta (zulja ih, sto vec) onda prilagode puzanje tako da jedno koljeno dizu u zrak i tako par "koraka" pa onda promijene koljeno

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Htjedoh reći, ovako i mi kao litala, od a-ž. Puže stvarno svuda, osim nabrojenoga i po svakom mogućem parku u Gajnicama. Još nemamo nikakvih ozbiljnih posljedica. I ne zamaram se. Svi klinci po ljeti imaju porazbijana koljena, to je još najmanje zlo.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi smo za sad u trifrtaljkama kad smo u kući, ne volim da mi je baš golih nogica na parketu i pločicama. Što zbog crvenila što zbog hladnoće. Stalno ide samo na parket ne mogu ju zaustaviti, koliko god mamilica postavim na jorgančić ili tepih ona sve odnese na parket i tamo se igra.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kad im smeta (zulja ih, sto vec) onda prilagode puzanje tako da jedno koljeno dizu u zrak i tako par "koraka" pa onda promijene koljeno
    e zapravo me ovo zanimalo. naime, da li im to smeta dok pužu. ne brinu mene crvena koljena, već da li mu to smeta.
    za svaki slučaj, kupila sam onakve hlačice sa stopalima koje je spomenula LE, pa ću odrezati stopala. kupila sam ih danas (u mercatoru, 23kn/kom, ako još nekoga zanima) i skroz je tanki pamuk.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da da da
    I jos je fora kaj je rub takav, djeluje bas moderno LOL
    Mislim da su to jedinstvene hlacice

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

uvijek je doma imao neke tanke duze hlacice, a vani obavezno one koje su ispod koljena, jer je i vani puzao. i sad mu za van obavezno oblacim one ispod koljena jer se on igra u sljunku i onda malo puze, pa da se ne izgrebe, a i zbog sunca volim da je sto vise pokriven

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mene to ne smeta. jednom tjedno ju namažem s nekim losionom, cijelo tijelo.

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi imamo iz Iane kratke hlačice koje joj dođu taman do ispod koljena,
    svejedno ima i male krastice i modrice icrvena koljena.... al to je zato što ju pusti mda puže svagdje- i doma i po vani i po travi i betonu....kad ju boli diže koljena i sjedne i onda opet ponovo...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    Citiraj cuckalica prvotno napisa
    http://skrati.net/stitnici
    štitnici
    kako dobro! prvi put ovo vidim, jel ima negdje kod nas za kupiti?
    nema, nazalost

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mamuška prvotno napisa
    mene to ne smeta. jednom tjedno ju namažem s nekim losionom, cijelo tijelo.
    I ja ovako, eventualno koljena ako ogrube, namazem melemom kad se sjetim. Zasad su mu koljena glatka skoro ko i guza a puze i po parketu i plocicama i tepihu i terasi...

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

moj mali, unatoč tome što hoda, još uvijek voli puzati. ponaša se upravo ovako, štedi koljena, vrlo pažljivo ih podiže i spušta. s obzirom da je često bos i da puže gdje stigne, bez obzira bio na tlu beton, asfalt, kamenje, puže tako da stopala drži u zraku. ako već stradavaju koljena, makar da stopala ostanu čitava.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jel neka probala sa Babylegs? To su one čarapice bez stopala, kao štucne.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tinu je prošlo ljeto smetala samo gruba betonska terasa pa se zbog toga počeo kretati četveronoške, kao majmunčić

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Lulu prvotno napisa
    moj mali, unatoč tome što hoda, još uvijek voli puzati. ponaša se upravo ovako, štedi koljena, vrlo pažljivo ih podiže i spušta. s obzirom da je često bos i da puže gdje stigne, bez obzira bio na tlu beton, asfalt, kamenje, puže tako da stopala drži u zraku. ako već stradavaju koljena, makar da stopala ostanu čitava.
    i kod nas ovako

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    Tinu je prošlo ljeto smetala samo gruba betonska terasa pa se zbog toga počeo kretati četveronoške, kao majmunčić

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ovo mi je super, i ja imam ljetnu puzalicu i već sam se pitala kako će to biti na moru gdje su samo pločice

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    ovako i moja Luca iako vec hoda kad dode na beton a neda joj se dici samo guzu i koljena u zrak

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A ako vas baš jako smeta i zabrinuti ste - odrežite štramipicama stopala i kompletne nogavice pa kao štucne navucite samo na koljena :? palo mi je na pamet da bi možda funkcioniralo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •