Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: menstruacija nakon histeroskopije

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno menstruacija nakon histeroskopije

Prije 5 dana rađena mi je histeroskopija i uklonjen je septum na maternici. Prije samog zahvata, dosta sam se informirala preko interneta i raznih foruma, i lipo bez straha, puna povjerenja u svoju ginekologicu, otišla u bolnicu. To mi je bilo bolnije iskustvo od kiretaže. Dobila sam malu dozu anestezije i sve sam osjetila. Da ne spominjem da se doktori uopće nisu obazirali na moje urlanje. par sati nakon, dobila sam obilno krvarenje koje je trajalo par sati i od onda ne krvarim ali imam lagani čokoladni iscjedak. Doktorica mi je jako površno odgovorila na moja pitanja o menstruaciji, pa me ustvari zanima dali histeroskopija utječe na menstrualni ciklus s obzirom da sam 4.5. imala spontani i rečeno mi je da ju mogu oćekivati početkom 6-og mjeseca?

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

U kojoj bolnici si bila na operaciji?
    Obično se za 15-tak dana poremeti ciklus, odnosno za toliko dođe kasnije.

dundo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni je kasnila 7 dana a nakon op sam krvarila nekih 7-10 dana

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam istovremeno radila laparoskopiju i histeroskopiju, ali bez ikakvog rezanja, samo dijagnostički. Taj mi je ciklus trajao otprilike 10 dana dulje.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nakon histeroskopije menga mi je kasnila oko 10 dana. Već sam se ponadala da sam ostala trudna. Na sreću iza histeroskopije nisam imala nikakvo krvarenje.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Radjena mi je histeroskopija i prilikom toga odstranjen mi je endometralni polip. Doktori su nam rekli da se moze desiti da prva menga dodje tek za 6 tjedana. Meni je dosla normalno kako bi i inace samo sto je bila nesto blaza (bez ugrusaka, samo svjetla krv) a trajala mi je normalno.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

meni nakon 44 dana i jako obilna a dr me upozorio na to kaze da je endo bio predebeo.i tako je bilo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam nakon histeroskopije oba puta dosta krvarila i to ti je normalno - ne obilno krvarila, nego nikako stat, pa dan dva malo, pa onda jače - ali, sve su bile u totalnoj anesteziji, ništa nisam osjetila, nikakvih bolova. Prva menga mi je došla možda par dana kasnije nego inače, nije bila nešto specijalno obilna (i inače su mi obilne, pa možda nisam primijetila). Doduše, moje su histero bile dijagnostičke - nije se ništa radilo u smislu uklanjanja septuma. Sve su mi radili doktori ponikli sa Sv. Duha i sve je bilo OK napravljeno.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Radila sam je u famoznoj Šibenskoj bolnici, jer mi je rečeno da se jedino tim pregledom može sa sigurnošću utvrditi anomalija maternice, i u slučaju da je dvoroga, dobiti ću uputnicu za Petrovu. Na kraju je ispalo da opet pojma nemaju, kao nisu sigurni dali je uterus arcuatus, sedlasta maternica ili nešto treće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •