Evo, da se nekom izjadam. Naime, trudna sam i imam sina od 23 mjeseca, nije išao u vrtić 2 tjedna, bio nešto malo bolestan, ja ga ostavila dule doma jer sam na trudničkom bolovanju, moram malo mirovati, imam hematom koji se ne smije proširiti pa se moram malo paziti. Naime, moj Dominik je jako nestašan kada leži u krevetu sa mnom a umoran je i ne može zaspati.Lamata rukama i nogam po nama , uštipne nas, ogrebe, pa nas grli, a ja umorna ko pas na kraju dana. Inače spava sa mnom iu krevetu.Par noći nismo spavali od 2 :30 ni muž ni ja, jer kada se probudi noću, traži tatu koji spava u drugoj sobi da ga nosi, jer ja ne smijem od kada znam za taj hematom pa tata ide u našu sobu, a ja moram u njegovu, jer je tijesno u krevetu di spavamo samo Domi i ja. Tako zaspimo negdje oko 4:30, a mali prije nas, muž se razbudi pa ode u kuhinju pušiti, upali radio po noći jer ne može odmah zaspati, pa na WC, to mene iživcira, jer me budi i ronda po kući, pa se nerijetko zakačimo u sred noći i posvađamo. Naravno da se budimo oko 6:30 kada i mali.
No, da se vratim na onaj period kada je Domi nestašan prije spavanja. Moramo sve pogasiti, kažemo sada idemo ninanana, legnemo se u krevet, on popije svoje mlijeko i nerijetko lupa i grebe,ležeći kraj mene na što ja izgubim živce onako umorna i spremna na san, pa se izderem na njega ko luda i odgurnem ga, što mi se uopće ne sviđa. Isto tako to popodne kada je trebao zaspati, odjednom-paf- lupio me i ogrebo iz čista mira kada sam ja bila spremna odspavati kraj njega, ja se izderem-dosta!! Ne to raditi i opsujem u p.m. i bacim njegovu zdjelicu plastičnu ( našla se pri ruci) u zid sobe svom snagom pred njim. Naravno da se razbila, rasplačem se i odem u kupaonu plakati. Naravno da me čuo i došao za mnom i dragao me s ručicom i dao mi medu. Tada mi je bilo još gore. MM je bio kraj mene cijelo vrijeme ležao i ostao s njim kada sam ja izjurila plačući u kupaonu. Eto, u zadnje vrijeme mi se dossta često desi da su mi živci kratki,prije sam imala više strpljenja i uhvatim se misleći , šta ću ja s još jednim djetetom, kako će to ići sve, da im ne naudim nekako, strah me, kada me uhvati žuta minuta, ko tada,
JJednom isto tako sam se izderala na njega, ja mislim dan ranije, kada je tako došao i ogrebao me, i lupila ga jače po guzi ( imao je pelenu ) i izderala se.
Eto , imam jako " kratki fitilj", mislim da to nije dobra kombinacija za imati još jedno dijete. Hvala Bogu sada je opet od danas u vrtiću!!
Jesu li se ivama desile slične situacije??