Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: Kvalitetno provedeno vrijeme sa partner(ic)om

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Ali, svejedno me zanima kako volite provesti to zajednicko vrijeme u vasa cetiri zida.
    Najčešće slušamo stare ploče i čavrljamo uz čašicu vina.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nego, kad se vec tema otvorila, bas me zanima kako izgleda vase kvalitetno zajednicko vrijeme, provedeno kuci dok djeca spavaju?
    Da se malo otkrijem
    Nakon što kupimo mjesečnu spizu, narežem sireva, povrća i ulijem hladnog bijelog vina pa se izvalimo na kauč. I to je to!

Uuuuuu, nismo odavno, a mogli bi

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo se ja jutros probudila u 5:30, malo se prevrtala, i to je probudilo MM-a u 6:15, i onda smo se samo malo grlili i smješkali jedno drugom. Meni bilo super

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo se ja jutros probudila u 5:30, malo se prevrtala, i to je probudilo MM-a u 6:15, i onda smo se samo malo grlili i smješkali jedno drugom. Meni bilo super

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni je trebalo dosta dugo vremena da shvatim kako ipak trebamo imati malo vremena na samo. Sada poslije posla odemo kući na sat vremena samo za sebe, jer nam klinca od 3,5 god. čuvaju baka i deda. Ponekad samo popijemo kavu jer se naš klinac s abkom i dedom dobro zabavlja, a mi samo razgovaramo. Za godišnjicu braka smo izašli sami van, pričali smo o nama, ujutro se zajedno probudili i otišli na kavu i bilo nam je prekrasno. Dogovorili smo se da ćemo to činiti češće, tj. kada to budemo htjeli.

Razmišljamo o drugom djetetu, ali se MM malo dvoumi jer ćemo tada imati još manje vremena za sebe. Ja mislim da je svako vrijeme koje provedemo zajedno svi troje vrlo dragocjeno, ali da ipak trebamo biti i malo sami. Uvijek se može naći vremena, samo ako ima volje na obje strane.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bas me zanima kako izgleda vase kvalitetno zajednicko vrijeme, provedeno kuci dok djeca spavaju?
    Imamo jako malo takvog vremena, pogotovo u zadnje vrijeme (uz djecu i dva posla izvan kuce, imamo jos i namjestanje novog stana, pripremanje seobe...). Volim kad zajedno (na glas) citamo neku knjigu (malo su nam divergirali interesi po pitanju izbora knjiga u zadnje vrijeme, ali ipak se uskladimo). Ma, zapravo, moze se ciniti malo nekreativno i minimalisticki, ali najvise volim nase zajednicke razgovore - pogotovo one koji produbljuju intimnost medu nama (ne mislim samo na seksualnu). Razgovor moze krenuti bilo od nekog naseg nerjesenog konflikta, bilo od neke nase svakodnevne teme, bilo od neceg potpuno nevezanog uz nas. Moze pricati uglavnom on, a ja slusati, ili obrnuto, ili naizmjenice. Kad je praceno osjecajem opisanim u pjesmi ispod, onda znam da je to to, sve je ostalo od sporedne vaznosti.

I honor the place within you where
    the entire universe resides.
    I honor the place within you of love and light,
    of peace and truth.
    I honor the place within you where,
    when you are in that place in you
    and I am in that place in me,
    there is only one of us.

(Anonymous)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

svejedno me zanima kako volite provesti to zajednicko vrijeme u vasa cetiri zida.
    Za mene postoje 3 vrste kvalitetno provedenog vremena. Ono koje mi najviše hrani dušu je upravo ono unutar 4 zida, za koje nije potrebno ništa osim nas i naše pozornosti i dobre vibre.

Po ljestvici punjenja, drugo mi je to razno činjenje stvari koje me s njim zbližava na neki drugačiji način. Volim se zabavljati s njim, stvarati, ponekad pišemo zajedno pjesme jednom fora tehnikom ili zajedno pjevamo, a volim i kad sviramo zajedno.

Volim kad zajedno radimo večeru kakvu djeca ne vole, začinjenu, sa neobičnim okusima i kombinacijama, pa papamo sami, u miru. Huh! Blesavo, ali fora mi je.

Kad smo preumorni za neku konstruktivnu komunikaciju ili kreativnost, čisto mi je ok pogledati dobar film zalijepljena uz njega cijelo vrijeme. Dodir mi je jaako važan i ako me lagano draga, masira ili ležim na njegovim prsima, već mi je dosta da si nahranim dušu.

Restorani, izlasci.. to ne smatram kvalitetno provedenim vremenom sa partnerom u onom "ljubavna veza" smislu. Ne volim previše toga, uopće mi nije potrebno. Ako idemo na neki jako dobar koncert, drago mi je što je on bio radi kasnijeg komentiranja, no to nije ono što mi nedostaje i radi čega bi se nešto bunila.

Vratio se danas s puta. Ma baš je sve ok. I baš sam jako uživala u četvero danas. Posebno se zbližavamo kad su nam djeca tako slatka i izvode neke nepodobštine nakon kojih uslijedi onaj pogled koji svaki put kao da pojača tu našu povezanost i ljubav. Ako dobijem svoj komadić njega samo za sebe, nakon toga m je ipak najljepše kad smo svi zajedno. Posebno je. I kad gledam našeg sinčića kad se kao vragolančić popne na nešto i radi nešto što je opasno i nepoželjno i još sretan vikne: "Vidi me!", kao da vidim MM-a u njemu i obojica su mi još slađa nakon toga. A bilo je lijepo danas nasmijati se gunđanju naše kćeri koje je trajalo tijekom cijelog izlaska (3h). Naposljetku se i sama sebi nasmijala.

Baš sam sretna što ih imam.
    Nikako nisam tip za muža na službenom putu. Morat ćemo o tome ozbiljnije porazgovarati.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anita

Mi volimo pogledat dvd, onako zavaljeni jedno pored drugog.
    Volimo malo prokomentirati nešto što nam se trenutno događa.

Sad, npr. on je zaspao na podu, ja još malo surfam i onda ću sjesti kraj njega i čitati svoju knjigu. To mi je isto baš dobro. Dječica spavaju, tišina...
    A po potrebi- kod mene je daljinski

Ja isto ne mogu zamisliti da živimo odvojeno. Jedno vrijeme jesmo i stvarno je teško. Sad zna otići na put povremeno. U tom slučaju-obožavam one sms-ove prije spavanja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ok, sad vidim da mozda i nemamo razlicite predodzbe kvalitetno provedenog vremena kad si spomenula da to ne ukljucuje nuzno izlaske, restorane itd.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ovo s programerima je apsolutno točno
    radno vrijeme je cijeli dan, kad i ima malo slobodnog vremena ide vidjet što ima novog na netu, pa malo čita BUG, pa malo sredit staru mašinu..
    vikendom nadoknadit neke finese koje ne stigne u tjednu..heeej, halo?
    Ne želim offtopičarit, posljedice svega toga je lijepo opisala clumsy.
    U našem slučaju je glavni kamen spoticanja njegov posao i sve kraći fitilj, moj i njegov. Vrtimo se u krug, taj posao nas hrani, ali puuuno i oduzima.
    U skoro vrijeme namjerava dat otkaz, kad nađe neko mjesto s normalnim radnim vremenom, ali bojim se da je to nemoguća misija, taj posao je pravi virus. Mutirani.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Posebno se zbližavamo kad su nam djeca tako slatka i izvode neke nepodobštine nakon kojih uslijedi onaj pogled koji svaki put kao da pojača tu našu povezanost i ljubav.
    Upravo ovako, i u zadnje vrijeme često, jer je E. naprosto pocvala u vrtiću i puna je ovih divnih nepodopština, a mi smo tako zahvalni što je naša

Sramežljiva avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Poluvezano uz temu, znate li da je pojam sretnog braka relativno nov u ljudskoj zajednici? Javlja se tek 50-ih godina prošlog stoljeća. Dotada taj pridjev i ta imenica nisu imali veze jedno s drugim - tko je vidio tražiti sreću u braku?!
    Tako da ljudska vrsta mora još puno raditi na tom području...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kod nas je identicno. MM se uvijek zali da je nenaspavan jer uvijek sjedimo do iza ponoci (bez djece) jer tada uspijemo progovoriti. Ja se preporodim u ta 3-4 sata. On ustaje u 6 ujutro tako da jedva dobije 5 sati sna. Sinoc se tako on fino okrene na drugu staranu veli da je silno umoran. Uzalud mojoj friskoj depilaciji i tangama.. Fakat mi je bilo zao.

Ako odemo negdje sami obicno kino (veliki smo kinoljubci) ili vecera onda pricamo zaljubljeno ali o nasoj djeci. Sta je Mejra provalila, koju novu rijec je Ahmed naucio. A ja mastam da odemo negdje sami, bar na dva dana. A onda se osjecam grozno jer bi ostavila djecu.

Nema lijeka za roditeljstvo.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mm mi kopa po history-ju i čita mi postove - do malopre smo sedeli na terasi i pili pivo čavrljajući (ne ni o deci niti o poslu, barem ne većinu vremena). Deca su se igrala u sobi a mi uživali

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ali, svejedno me zanima kako volite provesti to zajednicko vrijeme u vasa cetiri zida.
    Najlepše i najdragocenije mi je kad se smejemo zajedno. Toliko smo pritisnuti obavezama, finansijskim i drugim poteškoćama da nam puno treba da se opustimo i smejemo od srca. Za razgovor se nađe vremena, makar šapćemo u krevetu kad mala spava, ali ono opušteno zezanje na svoj i tuđ račun - to mi mnogo znači i najčešće nedostaje.
    Juče, dok se Nađa igrala sa mojom mamom, mi smo pospremali kuću, i sklanjajući igračke počeli smo da šutiramo loptu. Za čas nam je soba postala fudbalski teren i super smo se zabavili, opustili i nasmejali.
    I pre neko veče gledajući Eurosong smo se tako od srca smejali komentarišući, kako već dugo nismo. Čak sam uspela maloj koja je spavala da ispustim trešnje na glavu - srećom nije se probudila

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •