Imamo kući mačka koji mi do pred 2 tj nije ni pomirisao blizu tegli sa cvijećem i odjednom je popi....o, uništio mi prekrasnu dracenu, jednu kalanhou, jedno drvo života (da da sve su mi crkle u ta dva tjedna, nije im bilo spasa) i noćas se malo poigravao sa fikusom koji je uistinu prekrasan i odluči li taj fikus još jednom pipnuti, ovaj put mačak leti iz kuće. Ali prije nego se odlučim na tako nešto (što vjerojatno neću moći napraviti zbog djece
), postoji li kakav sprej ili nešto sa čime mogu pošpricati biljku, a da ne šteti ni njoj ni maci i da joj ne prilazi blizu?

, uništio mi prekrasnu dracenu, jednu kalanhou, jedno drvo života (da da sve su mi crkle u ta dva tjedna, nije im bilo spasa) i noćas se malo poigravao sa fikusom koji je uistinu prekrasan i odluči li taj fikus još jednom pipnuti, ovaj put mačak leti iz kuće. Ali prije nego se odlučim na tako nešto (što vjerojatno neću moći napraviti zbog djece
), postoji li kakav sprej ili nešto sa čime mogu pošpricati biljku, a da ne šteti ni njoj ni maci i da joj ne prilazi blizu?
Odgovori s citatom
tako je bila lijepa, svi su joj se divili
) da ne dira cvijeće i ne ulazi u spavaće sobe, ali kako je bio sa pedigreom i pravi ljenivac (arapski mačak naravno
), ali su apsolutno predivne